Cumhuriyet Meydanı’nda buluşalım’

Cumhuriyet Meydanı’nda buluşalım’
AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, 5 Ekim 2015 Pazartesi günü Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı ve AK Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun düzenleyeceği mitingle ilgili...

 “İlk Günkü Aşkla Hep Birlikte, Samsun halkını Cumhuriyet Meydanı’na bekliyoruz” dedi

COŞKUYLA AĞIRLAMIŞTIK
AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, günü Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı ve AK Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun 5 Ekim 2015 Pazartesi günü saat 17.00’da düzenleyeceği ‘Samsun Mitingi’ hakkında açıklamalarda bulundu. Davutoğlu’nun ilk mitinginin Samsun’da başlamasının büyük bir heyecan olduğunu ve Samsun’da yaşanacak coşkuyla iktidar yürüyüşüne çıkılacağını söyleyen Göksel, “7 Haziran2015 tarihinde gerçekleştirilen Genel Seçimler öncesinde, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nu 2 Mayıs 2015 tarihinde büyük bir coşkuyla şehrimizde misafir etmiştik. Başbakanımızın, ‘Meşale Şehir’ olarak nitelendirdiği Samsun’a bir kez daha gelişi, bizleri oldukça memnun etmiştir” diye konuştu.

SAMSUN BİZİ MAHÇUP ETMEDİ
Göksel, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Samsun, Başbakanımıza gösterdiği yoğun ilgi ve sevginin oluşturduğu kalabalık ile desteğini her zaman gösterdi ve eminim ki yine hiç şüphesiz gösterecektir. Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacak olan mitingde yine Samsunlu hemşehrilerimizin en yüksek katılımı göstererek, aynı desteği sağlayacaklarına inanıyorum. Samsunlu hemşehrilerimiz, her yapılan mitingde, her girilen seçimde hiç bir zaman bizleri mahcup etmedi. Her zaman yanımızda oldular, bizden desteklerini esirgemediler. Kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle, bu sevgiyi ve coşkuyu hemşehrilerimizin gözlerinde hep gördük. Şimdi bir kez daha, ‘İlk Günkü Aşkla Hep Birlikte’ 5 Ekim 2015 Pazartesi günü gerçekleştirilecek Samsun mitingimize hemşehrilerimizi bekliyor ve davet ediyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.