CUMHURİYET KUPASI’NIN SAHİBİ AYVACIK

CUMHURİYET KUPASI’NIN SAHİBİ AYVACIK
Çarşamba gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen kurumlar arası “Cumhuriyet Kupası” oynanan final müsabakaları ile sona erdi.

DERECEYE GİRENLERE KUPALARI VERİLDİ 

Doğu ilçelerinde ki Çarşamba-Terme -Salıpazarı -Ayvacık ilçelerinden oluşan takımlar İki gün boyunca Çarşamba yeni Spor Salonunda mücadele etti. Final müsabakasında Ayvacık Çarşamba takımını 6-5 yenerek Kupanın sahibi oldu. Termeyi yenen 3-0 Salıpazarı ise üçüncülük kupasının sahibi oldu. Dereceye giden giren takımlara kupalarını Salıpazarı Kaymakamı Ali Osman Bulat ve Ayvacık Kaymakamı Mehmet Zahid Uzun verdi. Ayrıca turnuvanın gol kralı 13 gol atarak Çarşamba Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Mustafa Kemal Çelik oldu.

'GÜZEL BİRLİKTELİĞİMİZ DEVAM EDECEK’

Konuyla ilgili açıklama yapan Çarşamba Gençlik ve Spor ilçe Müdürü İlkay Aydın, “ Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Cumhuriyet kupası, Cumhuriyetimizin 95’inci yılını kutladığımız bu günlerde bizlerin bir araya sporla gelmesiyle anlamlı bir hal aldı. Seneye Salıpazarı ilçemizin ev sahipliğinde yapacağız. Tüm katılımcılara sporculara ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum  ”diyerek herkesi kutladı.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.