Cumhuriyet Bayramı'nı Zirvede Kutladılar

Cumhuriyet Bayramı'nı Zirvede Kutladılar
Cumhuriyet Bayramı'nı Zirvede Kutladılar

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Samsun Eğitim Parkı (TEGV), Samsun Dağcılık Kulübü (SAMDAK), Toyata Derindere Koçak Plaza'nın işbirliğinde hayata geçirilen  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yürüyüşü Nebiyan dağının 1240 metrelik zirvesinde gerçekleşti.  

Cumhuriyet, İstiklal, Atatürk… kısacası Bayram coşkusunun Samsun için ayrı bir anlam ve önemi bulunduğunu belirten Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Samsun Eğitim Parkı gönüllüleri  planlamasını yaptıkları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinliğinde, Samsun Dağcılık Kulübü Üyeleri ve Toyata Derindere Koçak Plaza çalışanları ile birlikte Samsun un en yüksek zirvelerinden biri olan Nebiyan dağının 1240 metrelik zirvesine Cumhuriyet Bayramı yürüyüşünü gerçekleştirdiler.

27 TEGV Gönüllüsü, 2 SAMDAK Üyesi ve 2 Toyata Derindere Koçak Plaza temsilcisi ile birlikte başlayan zirve yürüyüşü köy kahvesinde sıcak bir çay ile başladı. Bu sıcak karşılaşma Köyün okulunda devam etti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenini gerçekleştiren öğrencileri bir süre izleyen ekip daha fazla gecikmeden zirveye doğru yola koyuldu.

Zirvede ekibe liderlik yapan SAMDAK üyeleri Faruk Karaduman ve Hüseyin Avni Ortay, TEGV Gönüllüleri ve  Toyata Derindere Koçak Plaza temsilcilerini de ardına alarak zorlu parkura devam etti. Yürüyüş esnasında doğal güzelliğin fakına varan TEGV li gençler, üniversite öğrenimi için geldikleri bu şehirde, şehrin yaşayanları ile Cumhuriyet Bayramı  coşkusunu yaşamış oldular. Zirveyi görev ekip, bugünü ölümsüzleştirerek teşekkür belgelerini SAMDAK ve TOYATA ya ileterek, bir sonraki zirvelerde görüşmek üzere ayrıldılar.

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum