CUMHURBAŞKANI'YLA GÖRÜŞTÜ

CUMHURBAŞKANI'YLA GÖRÜŞTÜ
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Samsun Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu, hafta sonu düzenlenen toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

Durmuşoğlu, yaptığı  açıklamada, Durmuşoğlu, “Türkiye Gençlik Vakfı olarak Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği yeni ve güçlü Türkiye’nin inşası için gecemizi gündüzümüze katıp çalışmaktan gurur duyuyoruz” dedi.Haliç Kongre Merkezi’nde "Cumhurbaşkanlığı Sistemi Sempozyumu" programına katılan TÜGVA Samsun İl Başkanı Hakan Durmuşoğlu, programın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İl Başkanı Hakan Durmuşoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Samsun’da yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi, çeşitli konularda istişarelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakan Durmuşoğlu, nezdinde başarılı çalışmalara imza atan Samsun TÜGVA’yı kutladı, detaylı bilgi aldı ve Samsun halkına samimi selamlarını, muhabbetlerini iletti.Açıklama yapan Samsun TÜGVA İl Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme imkanı bulmanın kendilerini gururlandırdığını ve onurlandırdığını söyledi.Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ülkeye, halka, gençliğe, TÜGVA’ya, Samsun’a olan sevgi ve muhabbetini bir kez daha görme imkanını yeniden yaşadıklarını ifade eden Durmuşoğlu, görüşmeden büyük bir şevkle ayrıldığını kaydetti.Durmuşoğlu açıklamasını şöyle sürdürdü, “TÜGVA Samsun gençlik çalışmaları ve hedeflerinin konuşulduğu görüşmede, Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan'ın ülkedeki gençliğimizi çok önemsediği ve bu konuda özellikle çok hassas olduğunu gördük. Sayın Cumhurbaşkanımızla, referandum sürecindeki görüşmemiz, bizlerin sahadaki dinamik çalışmalarına yeni bir ufuk verdi. Kendisi TÜGVA Samsun çalışmalarını en ayrıntılı bir şekilde dinlemekten çok memnun kaldı. Böylesine yoğun gündeminde, global çevrede bir çok sorunla mücadele halinde olmasına rağmen gençliğin heyecanına her an ortak olmak istediğini kendisinin gözlerinde görme imkanını bulduk. Bizler Türkiye Gençlik Vakfı olarak başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği Yeni ve Güçlü Türkiye’nin inşası için gecemizi gündüzümüze katıp çalışmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

HAİNLİKLERE FIRSAT VERİLMEYECEK
"15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası, ülkemiz Çanakkale ruhunun halen daha diri ve taze olduğunu dünyaya bir kez daha göstermiştir” diyen Durmuşoğlu, “15 Temmuz hain darbe girişimine hakim zihniyet referandum sürecini de baltalamak istiyor. Bu ülke hiçbir hainliğe fırsat vermedi. Tanjant siyaseti yapmaya çalışıp, insanları bölmeye çalışıyorlar. Ancak, bizler Türkiye’nin gençleri olarak bu süreçte kenetlenip ‘Hakkın hatırı alidir, hiçbir şeye feda edilmez’ kaidesiyle hakkı savunup, milletimizle bütün olacağız" şeklinde konuştu.Durmuşoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm Samsun halkına gönderdiği samimi selamını da bu vesile ile iletmekten onur duyduğunu da sözlerine ekledi.Emrah ŞAHİN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.