Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim kampanyasına bağış

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim kampanyasına bağış
Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ile AK Parti İlçe teşkilatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek olmak için bağış yaptı.

Bafra'da banka şubesine giden Kılıç ve AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz ile partililer, Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek olmak için bağış yaptı.

Kılıç, teşkilat üyeleri ve vatandaşların yoğun katılımından mutlu olduklarını dile getirerek, "Sayın Cumhurbaşkanımıza yeni Türkiye yolunda maddi ve manevi her türlü desteği vererek başkan yapacağız. Hemşehrilerimizin kampanyaya destek verdiklerini biliyorum. İnşallah artarak devam edecektir. Hedefimiz Cumhurbaşkanımızın belirttiği gibi 2023. İnşallah 24 Haziran'da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başkan, Cumhur İttifakı da galip gelecek." dedi.

Semiz de parlamenter sistemin sona ereceği, farklı bir dönemin başlayacağı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi seçimleri için az bir zaman kaldığını belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim çalışmalarına destek olmak amacıyla çağrıda bulunduklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.