CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SAMSUN'DA

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SAMSUN'DA
Cumhurbaşkanı Erdoğan 18 Mayıs 2015 Pazartesi günü (bugün) Samsun genelinde gerçekleşmiş yatırımların toplu açılış törenine katılacak. Erdoğan Saat 15.00'de Cumhuriyet Meydanı'nda olacak.

CUMHURBAŞKANI SEÇİLDİKTEN SONRA İLK
Cumhurbaşkanı adayı iken 6 Temmuz Pazar günü Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitinge katılan Erdoğan, Cumhurbaşkanı olduktan sonra Samsun'a ilk defa geliyor. O tarihteki konuşmasında, Erdoğan ilk mitingi Samsun'da yapmanın tesadüf olmadığını, Samsun'un bilinçli olarak seçildiğini, Samsun'un ilk çok partili seçim denemesinde 1930'da CHP karşısındaki adaya yüzde 80 oy verdiğini, söyledi.

BÜYÜK KALABALIĞA HİTAP ETMİŞTİ
Samsun'da büyük başlangıcın ilk adımını atıyoruz diyen Erdoğan,"1919'da Gazi Mustafa Kemal Samsun'a ulaştı. İstiklal savaşının ilk adımını attı. O adım kadar önemli bir adımı, cumhurbaşkanlığı seçimini Samsun'da başlatıyoruz" şeklinde konuşarak meydandaki büyük bir kalabalığa hitap etmişti.
Erdoğan'ı Meydan'da aynı şekilde büyük bir kalabalığın dinleyeceği bekleniyor.

SAMSUN'A HAVA YOLUYLA GELECEK
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, programa göre Samsun'a hava yolu ile gelecek. Erdoğan'ın  bugün saat 13:50 civarında Çarşamba Havaalanına inmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 14:15'de Valiliği ziyaret edecek. Daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyaretlerini Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Garnizon Komutanlığı'nda sürdürecek. Mehmet Hazinedar

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum