“Cumhur İttifakının Bize Yüklediği Sorumlulukların Bilincindeyiz”

“Cumhur İttifakının Bize Yüklediği Sorumlulukların Bilincindeyiz”
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla cumartesi günü Yaşar Doğu Spor Salonunda gerçekleştirilen Samsun Adayları Tanıtım Toplantısı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Sorumluluklarımız Kat Kat Arttı
31 Mart yerel seçimleri için yeniden aday gösterilmesi ile ilgili düşüncelerini açıklayan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Milletin gönlünde kurulan taht kuran Cumhur İttifakı'nın Tekkeköy Belediye Başkanlığı adayı olarak gösterilmem sorumluluklarımızı kat kat arttırdı. Bugüne kadar ilçemiz ve şehrimiz için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bundan sonrada omurlarımızdaki yükün ve bize verilen onurlu görevi en iyi şekilde icra ederek bayrağı yarınlara taşıyacağız. Beni Cumhur ittifakının Tekkeköy Belediye Başkan adayı olarak gösteren başta Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan’a, Milletvekillerimiz Yusuf Ziya Yılmaz, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı ve Ahmet Demircan’a, partimizin aday tespitinde çalışan tüm kurul üyelerine, İl Başkanımıza ve AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Adayımız Mustafa Demir'e teşekkür ediyorum" dedi.

2-049.jpg 13-009.jpg

"Cumhur İttifakı ile fark yaratacağız"
Cumhur İttifakının ülkenin geleceği için büyük önem arz ettiğini ifade eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın her fırsatta ifade ettiği gibi 'gönül belediyeciliği' ile herkesi ve her kesimi kucaklamaya devam edeceğiz. Cumhur ittifakı kendini ülkesine ve hizmete adamış millete efendi değil hizmetkar olan gönül erlerinin milletinden aldığı güçle ülkesini yarınlara taşıyacaktır. Rabbim bizleri mahcup etmesin. 31 Mart'ta yapılacak olan seçimlerin hayırlara vesile olmasını dileklerimle, Cumhur İttifakı'nın tüm adaylarına başarılar diliyorum" diye konuştu.

11-010.jpg

8-004.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum