ÇUKURCA GAZİSİNE BAYRAM KUTLAMASI

ÇUKURCA GAZİSİNE BAYRAM KUTLAMASI
Başkan Topaloğlu Çukurca Gazisinin Bayramını Kutladı.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Kurban Bayramı ziyaretleri kapsamında Gazi Selim Yılmaz’ı ziyaret ederek, kendisinin ve ailesinin bayramını tebrik etti.

2016 yılında Çukurca’da 8 silah arkadaşını şehit veren ve kendisi de yaralanarak GATA’da tedavi altına alınan Selim Yılmaz’ı hem tedavi gördüğü Ankara GATA’da hem de ilçeye geldiği ilk gün çiçeklerle karşılayan Başkan Topaloğlu, kurban bayramında da Gazi Selim Yılmaz’ı ziyaret ederek moral verdi.

"Biz tarih boyunca hem millet olarak, hem devlet olarak büyük bir tecrübeye sahip olduk" diyen Başkan Topaloğlu; "Bayraksız ve devletsiz hiç kalmadık. Allah’ın izniyle ebediyete kadar bundan sonra da kalmayacağız. Kardeşliğimizi, dostluğumuzu hep birlikte sürdüreceğiz. Bu vatan uğruna şehit olan, vatan savunmasında gazilik mertebesine ulaşan kardeşlerimize ülke olarak minnettarız. Selim kardeşimiz de Çukurca’daki çatışmada 8 silah arkadaşını şehit vermiş kendisi de gazilik mertebesine ulaşmıştır. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum." dedi.

Başkan Topaloğlu’na teşekkür eden Gazi Selim Yılmaz ise konuşmasında; ‘’ GATA’daki tedavimin ardından tekrar başvuru yaptım ve görevime dönmek istedim fakat sağlık durumum açısından kabul görmedi. Sayın başkanımız Osman Topaloğlu’na ilk günden itibaren verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. ’’dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.