''ÇÖZÜM ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ''

''ÇÖZÜM ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ''
Havza TSO Başkanı Acar ve TSO Meclis Başkanı Başaran TOBB 76.-77. Genel Kuruluna katıldı.

Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO )Başkanı Başkanı Erkan Acar ve Havza TSO Meclis Başkanı Mustafa Başaran TOBB 76.-77. Genel Kuruluna Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 76.-77. Genel Kurulu, Covid-19 tedbirleri nedeniyle elektronik ortamda gerçekleştirildi.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Genel Kurul sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “81 il ve ilçelerden katılan tüm delegelerimize teşekkür ediyorum. Yapılması gereken çok iş var! Oda ve Borsalarımızla birlikte üyelerimizin sıkıntılarını takip etmeye, dile getirmeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Genel kurulda daha sonra gündem maddeleri görüşüldü.

Genel Kurula Havza TSO’yu temsilen Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO )Başkanı Başkanı Erkan Acar, Havza TSO Meclis Başkanı Mustafa Başaran ve Havza TSO Genel Sekreteri Arif Altun katıldılar.

Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar, TOBB’un 76. Ve 77. Genel Kurullarının  sonuçları itibari ile hayırlara vesile olmasını dileyerek; “İlçemizi ülkemiz için önemli bir kurumun genel kurulda görev almak gurur verici. Genel kurul sonuçları itibari ile inşallah ülkemize hayırlı olsun.” dedi. 

tobbb-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.