COŞKUNDERE,’ALACAĞIMIZ ÜÇ PUANI ELİMİZLE KAÇIRDIK’

COŞKUNDERE,’ALACAĞIMIZ ÜÇ PUANI ELİMİZLE KAÇIRDIK’
Türkiye Bölgesel Amatör Lig 4.Grup'ta mücadele eden Ladik Belediyespor’un Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere,”Yeni Amasyaspor karşısında alacağımız üç puanı elimizle kaçırdık ”dedi.

‘BİR PUANLA SAHAMIZDAN AYRILMAK ZORUNDA KALDIK’
Karşılaşmanın basından sonuna kadar Yeni Amasyaspor  karşısında üstün bir oyun sergilediklerini ifade eden Turuncu-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere,”Sakat ve cezalı futbolcularımızın nedeni ile rakibimizin karşısında her iki yarıda yakaladığımız gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Bir puanla sahamızdan ayrılmak zorunda kaldık. Ladik Belediyespor ligi hak ettiği yerde bitireceğine inanıyorum” diye konuştu.

‘BUNDAN SONRAKİ MAÇLARIMIZI KAZANMAK ZORUNDAYIZ’
Ligde kalma mücadelesi veren Turhalspor maçını hazırlıklarına Salı gününden itibaren başlayacaklarını belirten Ladik Belediyespor’un Teknik Direktörü Coşkundere,”Biz hiçbir zaman rakiplerimizi küçümsemedik. Bulunduğumuz ligde herkes bir birini yenebilir, yenilebilir ve beraberede kalabilir. Bu arada bir şeyi hatırlatmak zorundayım.  Bundan sonraki maçlarımızı Bundan sonraki maçlarımızı kazarak çıkışa geçmek zorundayız. İyi bir kadroya sahibiz. Bu arada hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Turhalspor maçını önemsiyoruz ”dedi.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.