Coşkundere ve talebelerinin müthiş zaferi...

Coşkundere ve talebelerinin müthiş zaferi...

Antalya Mardan'da muhteşem kamp geçiren Samsunspor, çalışmalarının karşılığını almaya başladı. Teknik Direktör Ercüment Coşkundere Antalya'da takımın oyun sistemi üzerinde büyük değişiklikler yaptı. Hocamızın felsefesi ise her maça göre ayrı bir taktik anlayışıyla sahaya çıkmak. Rakibine oyun şansı vermeyen ve hızlı hucümlarla rakip kalede etkili olmak. İkinci yarının ilk maçında Kayseri Erciyesspor deplasmanında kötü saha koşullarına rağmen Samsunspor takımı, altın değerinde bir puan ile Samsun'a döndü.  O maçı yakından takip eden birisi olarak, golü atan takım maçı kazanabilirdi. Ama takımımız Erciyesspor'a o şansı vermeyerek istediğini aldı. O maçta Samsunspor defansif bir oyun sistemiyle sahaya çıktı. Normal olması gereken de o idi.


Dün ise Samsunspor takımı, 19 Mayıs Stadı'nda güneşli ve muhteşem zeminde Kartalspor'u ağırladı. Kartalspor ise yaşadığı kriz nedeniyle genç ağırlıklı kadroyla Samsunspor'un karşısına çıktı. D Spor'dan naklen yayınlanan maça Kırmızı-Beyazlı futbolseverler çok fazla olmasa da yeteri kadar ilgi gösterdiler. Maçın başlama düdüğüyle birlikte Samsunspor fırtınası birden esmeye başladı. İlk 5 dakikaya Burhan ve Turgut'la iki gol  sığdıran Kırmızı-Beyazlılar, rakibinin işini bitirmiş oldu.  İlerleyen dakikalarda Ömür ile bir gol bulan Samsunspor devreyi 3-0 önde kapadı.


İkinci yarıya da etkili başlayan taraf Samsunspor takımı oldu. Dalga dalga Kartal kalesine yüklenen Samsunspor, Burhan'ın plasesiyle durumu 4-0 yaptı. Golden sonra farkı artırmak için ataklarını yoğunlaştıran Samsunspor, Turgut, Volkan, Sercan, ile yüzde yüzlük gol fırsatlarını değerlendiremedi. Mücadele 4-0 Samsunspor'un zaferiyle sonuçlandı. Sahada mücadele eden futbolcu kardeşlerimin hepsini yürekten kutluyorum.  Hepsi görevlerini eksiksiz yerlerine getirdi.  Maçta 2 gol birden atarak uzun bir aradan sonra gol hasretine son veren takımımızın golcü futbolcusu Burhan Coşkun'u da ayrıca tebrik ediyor ve gollerinin devam etmesini temenni ediyorum.


Cefakar, vefakar Samsunspor Taraftarlarına da 90 dakika boyunca desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum.  Taraftarıyla, yöneticisiyle, futbolcusuyla, teknik heyetiyle biz bir bütünüz. Bize bizden başka kimse sahip çıkmaz. Bizim bizden başka hiçbir dostumuz yok. Birbirimizi incitmeyelim, kalpleri kırmayalım, Çünkü biz adıyla, şanıyla, tarihiyle, Samsunspor gibi köklü bir kulübe sahibiz. Kartal zaferinin tadını çıkaralım...

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR