COŞKUNDERE, ‘İYİ MÜCADELE ETTİK VE SONUCA ULAŞAMADIK’

COŞKUNDERE, ‘İYİ MÜCADELE ETTİK VE SONUCA ULAŞAMADIK’
Türkiye Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grup’ta mücadele eden Ladik Belediyespor’un Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere,”Rakibimizin karşısında iyi mücadele ettik ve sonuca ulaşamadık ”dedi.

FUTBOLCULARIM İYİ MÜCADELE ETTİ
Güzeorduspor karşısında istenilen oyunu sergilemelerine rağmen mağlup olduklarını söyleyen Turuncu-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere,”Her maç bizim için çok önemli ve bu maçta futbolcularım iyi mücadele etti. Yediğimiz tahlisiz bir gol sonucunda rakibimize mağlup olduk önümüzde kalan iki maçımıza bakıyoruz. Ladik Belediyespor ligi hak ettiği yerde bitireceğine inanıyorum” diye konuştu.

GÖRELESPOR MAÇINA, İYİ HAZIRLANACAĞIZ
Bir günlük izinin ardından Görelespor maçının hazırlıklarına başlayacaklarını belirten Ladik Belediyespor’un Teknik Direktörü Coşkundere,”Haftasonu deplasmanda karşılaşacağımız Görelespor maçının hazırlıklarına Salı gününden itibaren teşhislerimizde başlıyoruz ve iyi hazırlanacağız. Güzeorduspor maçında gördüğü kırmızı kart sonrası cezalı duruma düşen Fatih Yılmazlar’ın dışında eksik oyuncumuz bulunmuyor. Tüm taraftarlarımızı maçımıza davet ediyoruz” dedi.  
Köksal ÖNER 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum