ÇOK ÇALIŞIYORUZ ÇOK İSTİYORUZ!

ÇOK ÇALIŞIYORUZ ÇOK İSTİYORUZ!
TFF 2. Lig'de mücadele eden Yılport Samsunspor'da, uzun yıllar yer aldığı Süper Lig'e tekrar dönmenin hayalleri kuruluyor.  Teknik direktör İrfan Buz, İsmail Uyanık gözetiminde iyi bir transfer dönemi geçirdiklerine işaret eden Buz, bu süreçte istedikleri 7 transferi kadrolarına kattıklarını ve takımdaki uyumun çok iyi olduğunu aktardı. 

CAMİA KENETLENDİ
İrfan Buz, Samsunspor ile anlaştığında önemli, köklü ve güzel bir camia olduğunu bildiğini dile getirerek, "Samsunspor'un Süper Lig'de olması gerekiyor ama ne yazık ki bazı hata ve yaşanmışlıklar dolayısıyla buraya kadar gelindi." dedi. Bu sezon öncelikli hedeflerinin TFF 1. Lig'e çıkmak olduğunu vurgulayan Buz, şöyle konuştu: "Adım adım gidiyoruz. Camia ne olursa olsun kenetlenmiş, başarıya aç vaziyette. Hepimiz  böyleyiz. Başarı elde etmek istiyoruz. Öncelikle TFF 1. Lig'e çıkmak için arkadaşlarımız çok çalışıyor. Sayın Yüksel Yıldırım ve başkanımız İsmail Uyanık ile beraber çok uyumlu giden bir Samsunspor var. Çok çalışıyoruz, çok istiyoruz. İnancımız tam. Bu inancın içini doldurmak, sistemi oturtmak gerekiyor. Futbolcularımız özveriyle çalışıyorlar, sezona ümitli giriyoruz."

45r4frtg-8.JPG

"ZOR BİR LİGDEYİZ"
Gazişehir Gaziantep'ten kadroya dahil edilen stoper Yalçın Kılınç ise transferlerin erken gerçekleştirilmesiyle kamp çalışmalarını birlikte geçirme fırsatının oluştuğunu söyledi. Bunun takım bütünlüğü anlamında iyi bir durum olduğunu bildiren Yalçın Kılınç, şunları kaydetti: "Ligi küçümsemeden, rakiplerimizi de ciddiye alarak elimizden geleni yaptığımız zaman Samsunspor'u hak ettiği yere getireceğimize inanıyorum. TFF 1. Lig'e çıktığımız zaman daha başarılı olacağımızı düşünüyorum. Zor bir ligdeyiz, herkesin bunun bilincinde olarak çalışması gerekiyor. Kulüp, taraftar ve camia olarak Süper Lig'i hak ediyor. Biz de bunun için elimizden geleni yapacağız." 

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.