ÇOCUKLAR'DAN VATAN KONULU RESİM SERGİSİ

ÇOCUKLAR'DAN VATAN KONULU RESİM SERGİSİ
SAMSUN Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı İlkadım Çocuk Destek Merkezi'nde koruma ve bakım altında kalan çocukların yaptığı resimler vatandaşın beğenisine sunuldu.

Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı İlkadım Çocuk Destek Merkezi'nde bakım ve koruma altında bulunan gençler, İlkadım Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu işbirliğinde, Samsun İş Kadınları Derneği sponsorluğunda hazırladıkları 'Vatan' konulu resim sergi kentteki bir alışveriş merkezinde gerçekleştirildi. 

"YETENEKLERİYLE ÖN PLANA ÇIKABİLMELİDİR"
Serginin açılışını gerçekleştiren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı, "İlkadım Çocuk Destek Merkezimizin amacı; bakım ve korunma altında bulunan çocukların yeteneklerinin ortaya çıkartılması, boş zamanlarının değerlendirilmesi, bir meslek sahibi olabilmeleri ve hayata hazırlanabilmeleridir. Bu sergi ile kızlarımızın yapmış olduğu çalışmaları sizlerle buluşturarak, hem çocuklarımıza ekonomik katkı sağlayalım, hem de onların özgüvenlerinin gelişmesine müsaade edelim istedik. En büyük isteğimiz çocuklarımızın geleceğe daha büyük umutlarla bakabilmeleri, hayatın her alanında yer almaları ve yetenekleriyle ön plana çıkabilmeleridir" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.