Çocuklardan başkana park teşekkürü

Çocuklardan başkana park teşekkürü
Samsun’un Terme ilçesinde, belediyenin park sayısını artırma projesi kapsamında onlarca park hizmete girerken, mahalle muhtarları ve parklardan yararlanan çocuklar Başkan Kul’a teşekkür etti.

Terme Belediyesi son olarak ilçenin Dutluk mahallesine yeni bir park kazandırıyor. Yapılan parkın mahalleliye sevinç yaşattığını belirten Muhtar Cemil Dürümlü mahalledeki çocuklarla birlikte Belediye Başkanı Şenol Kul’a teşekkür etti.

MUHTAR: ÇOCUKLARIMIZ ÇOK MUTLU

Belediye hizmetlerinden memnun olduklarını belirten Dutluk Mahallesi muhtarı Cemil Dürümlü,  “Terme Belediyesi yol, sosyal alanlar ve parklar gibi daha birçok hizmeti hayata geçiriyor. Taleplerimizi ve sıkıntılarımızı istediğimiz anda iletebiliyoruz. Başkanımız ve ekibi de bu taleplerimizi hiçbir sorun yaşanmadan çözüme kavuşturuyorlar. Mahallemizin önemli bir eksikliği olan parkımız yoktu, çok şükür oda belediyemiz tarafından yapılıyor. Çocuklarımız şimdi bu parklarda oynarken çok mutlu oluyorlar. Mahalle sakinleri olarak parkımıza ve yapılan diğer hizmetlere sahip çıkmalı ve korumalıyız” dedi.

YENİ PARK VE SOSYAL YAŞAM ALANLARI

Terme’nin bir çok mahallesinde park yapımı ve revizyon çalışmalarının sürdüğünü belirten Başkan Kul, parkların halkın ihtiyacına göre tasarlandığını belirterek şöyle konuştu: “Mahallelerimizin her birine sırasıyla modern ve yeni hizmetler kavuşturmaya devam ediyoruz. Şehir merkezimiz ve birçok mahallemizde yeni parklarımızı ve sosyal yaşam alanlarımızı vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Gelecek nesillere gönül rahatlığı ile bırakabileceğimiz ve yaşayabileceğimiz sağlıklı bir çevre için bu hizmetlere önem veriyoruz. Yaptığımız her proje Terme’yi geliştirecek, değiştirecek. Belediye olarak, bu yöndeki hizmetlerimiz artarak devam edecektir”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.