Çocuklara Mutlu Eden Proje

Çocuklara Mutlu Eden Proje
Bilgi ve teknolojinin hızla yaygınlaştığı günümüzde çocukların spor ve çevre ile adaptasyonunu sağlamak için yeni spor ve oyun alanları oluşturan....

 İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kışla mahallesinde 1500 m2'lik alan içersinde 250 bin TL'ye mal olan halı saha ve oyun parkı kullanıma açıldı.

 

ÇOCUKLARLA EĞLENCELİ AN...

Kışla mahallesinde yapımı tamamlanan halı saha ve park alanını gezerken çocuklarla bir araya gelen Başkan Erdoğan Tok, Kışlalı çocuklarla birlikte oyun oynadı. Çocuklarla eğlenceli vakit geçiren Başkan Tok,  şut denemesi yaptı. Attığı şutlarla büyük bir performans sergileyen Başkan Tok, daha sonra çocuk oyun parkında salıncakta hoşça vakit geçiren çocuklarla bir süre sohbet etti. Başkan Tok'un çocuklarla yakından ilgilenmesinin verdiği mutluluk miniklerin yüzlerinde okunuyordu.

 

SÖZLER TUTULDU.

Çocuklara verdikleri sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Yarınlarımızın teminatı çocuklarımıza sporu sevdirmek, yaşamlarını spor yaparak geçirmelerini sağlamak amacıyla yeni spor alanları oluşturuyoruz."dedi.

 

ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZ

Çocukların ve gençlerin geleceğin yarınları olduğunu belirten Tok, “ Bilgi ve teknolojinin hızla yaygınlaştığı çağımızda, çocuklarımızın spor yapmalarına ve oyun oynamalarına imkan oluşturmak için imkanlarımız nispetinde halı saha ve çocuk parkları yapıyoruz. Çocuklarımız yarınlarımızdır. Çocuklarımızı spora, oyuna teşvik etmezsek tam aksine yavrularımız kötü alışkanlıklar edinir. Bizler de bu nedenle yavrularımızı yarınlara hazırlamak için çocuklarımızı spora teşvik ediyoruz. Yapacağımız bu futbol sahasından ayrı olarak gençlerimize donanımlı her detayı düşünülmüş yeni bir halı saha ve çocuk oyun parkı  inşa ettik. " diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.