ÇOCUKLAR İÇİN ‘GEZEN SİNEMA’

ÇOCUKLAR İÇİN ‘GEZEN SİNEMA’
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen ‘Gezen Sinema’ tırını Terme’ye getirterek, çocuklara sinema keyfi yaşattı.

Türkiye’yi dolaşan ‘Gezen Sinema’ tırının son durağı Terme oldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen "Çocuklar için gezen sinema" etkinliği kapsamında Terme’li minikler iki gün boyunca sinema filmi izledi. Projede 4 farklı film beyaz perdeye yansıtıldı ve 110 çocuk aynı anda, mobil bir tırın içerisine kurulan sinema salonunda film izledi. Terme Belediyesi katkılarıyla düzenlenen etkinlikte Belediye Başkanı Şenol Kul’da öğrencilerle birlikte film izleyerek, onlarla sohbet etti. Kültürel yönden öğrencilerin gelişimine katkı sağlaması amaçlanan etkinlikte belediye tarafından çocuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

2-029.jpg

‘BU TÜR PROJELERDE HEP OLACAĞIZ’
Çocukların kültürel ve hayal dünyalarına katkı sağlayan projelerde her zaman var olmaya devam edeceklerinin altını çizen Başkan Kul, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için ne yapsak azdır. Çocukların kültürel ve hayal dünyasına katkı sağlayan böylesi projelerin desteklenmesi anlamında tüm gayretleri gösteriyoruz. Birçoğu belki de ilk kez beyaz perde ile tanışan çocuklarımızın gelişimine katkı sağlayacak sinema gösterilerine belediye olarak destek olmanın sosyal belediyeciliğin gereği olduğu bilincindeyiz. Daha farklı projelerle çocuklarımızın her daim yanında olacağız.” dedi.

Soner Süren

5-009.jpg

3-021.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.