ÇOCUKLAR HER ŞEYİ YAPTILAR

ÇOCUKLAR HER ŞEYİ YAPTILAR
Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın 0-0 biten Bayrampaşa mücadelesi sonrası açıklamalarda bulundu.

Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın 0-0 biten Bayrampaşa mücadelesi sonrası: "Sahada ilk devre çok iyi oynamayan, vasat oynayan ve biraz şaşkınca maça başlayan bir Yılport Samsunspor vardı. Ama 5-6 tane yüzde yüz girmiş olduğu pozisyon vardı. İyi bir oyun yoktu. Devre arasında da doğru hamleler yaptığımı düşünüyorum. 2 tane forveti oyuna aldık. Rakibi tamamen kendi sahasına hapsettik. Kazanma adına çocuklar her şeyi yaptılar.
İkinci devre iyi bir futbol, maça asılan, kazanma hırsıyla mücadele eden bir Samsunspor vardı. Fakat gol atmazsanız kazanamıyorsunuz. Biz bunu yüzde yüz yaşadık." dedi.

OYUNU SOĞUTMAK İÇİN...
Sözlerine devam eden Taşkın: "Bayrampaşa’yı da tebrik ederim. Genç çocuklar, kendi çaplarında mücadele ediyorlar. Oyunu soğutmak için yattılar, kalktılar. Onlarda yapılması gerekeni yaptılar. Onları yadırgamıyorum. Böyle rakiplere karşı gol atacaksın. Ondan sonra yatmalarına müsaade etmeyeceksin ama ciddi anlamda 10-12 tane pozisyonumuz olduğumuz maçtı. Maalesef kazanamadık. 2 puanı İstanbul’da bıraktık. Çocuklar bu şekilde oynamaya devam ederse inşallah bu işi götürecekler." şeklinde konuştu.
Soner Süren

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.