Çocuklar Eğlenceye Doyacak

Çocuklar Eğlenceye Doyacak
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda eğlenceye doyacak.

 

 

 

 

Piazza’da, 3 gün Boyunca 23 Nisan Coşkusu Yaşanacak

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin minik ziyaretçileri, 3 gün boyunca sürecek olan etkinlikler ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda eğlenceye doyacak.

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, dopdolu bir program ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamaya hazırlanıyor. Karadeniz’in en büyük ve en sevilen AVM’si Piazza’da kutlamalar 21 Nisan günü başlayacak.

 

21 Nisan Cuma günü 14.00-14.30 saatleri arasında, Bahçeşehir Koleji 44 öğrencisinin koro gösterisi ile kutlamalara start verecek. Bu müthiş gösterinin ardından 15.00-15.30 saatleri arasında Armoni Sanat Merkezi’nin hazırlamış olduğu solo performanslar Piazza’da sergilenecek.

 

22 Nisan günü 14.00-14.30 saatleri arasında Doğa Koleji öğrencilerinin hazırlamış olduğu koro gösterisi, ardından 14.30-15.00 saatleri arasında Sınav koleji öğrencilerinin hazırlamış olduğu steo gösterisi ve koro etkinlikleri ile çocuklar Samsun Piazza’da dopdolu bir gün geçirecek.

 

23 Nisan tarihinde ise eğlence doruğa çıkacak. İlkokul öğrencilerinin hazırlamış olduğu Resim Sergi sanatseverlerin beğenisine sunulurken, halk oyunları gösterileri ve Fen Bilimleri Okulları’nın ritim orkestrasının Piazza’da sahne alacak. Medicalpark’ın minikler için düzenleyeceği “Ahşap Atölyesi”, 13:00-17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Eğitmenler eşliğinde çocukların ahşaptan oyuncak yapacağı atölyenin ardından minik ellerden çıkan oyuncakların satışı gerçekleştirilerek elde edilen tüm gelir Lösam’a bağışlanacak.

 

Tüm gün boyunca animatörler Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin küçük ziyaretçilerine rüzgar gülü, balon ve bayrak hediye edecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.