Çocuk Şenliği 9 Gün Sürecek

Çocuk Şenliği 9 Gün Sürecek
İlkadım Belediyesi, Bulvar AVM ve Pera Sanat işbirliği ile 9 gün boyunca sürecek olan Çocuk Şenliğinin ilk günü renkli görüntülere sahne oldu.

MİNİKLERİN YETENEKLERİ İLGİ ÇEKTİ

Konserin ardından sahneye çıkan miniklerin hazırladıkları gösteri ailelerden büyük ilgi gördü. Kültürümüzün bir parçası olan unutulmaya yüz tutan sokak oyunlarının da  oynandığı etkinlikte, sema gösterileri, halk oyunları gösterisi, sek-sek, ip atlama, körebe gibi geçmişin unutulmuş oyunları oynadı. Çocuklar için ayrı bir yerde oluşturulan meydanda tual üzerinde resim çalışması yapan miniklerin yetenekleri halkın ilgisini çekti.

 

HER GÜN FARKLI BİR ETKİNLİK

İlkadım Belediyesi, Bulvar AVM ve Pera Sanat işbirliği 23 Nisan Etkinlikleri kapsamında 9 gün boyunca her gün farklı etkinlikler planladıklarını söyleyen İlkadım Belediyesi Basın Yayın ve Kültür Sosyal İşler Müdürü Oktay Çakır,  “ Belediye Başkanımız Erdoğan Tok’un önem verdiği çocuk şenliği etkinliğimizle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza yönelik 9 gün boyunca etkinlik düzenledik.  Bu manada  26 Nisan Pazar Günü’ne kadar sürecek olan etkinliğimize tüm  çocuklarımızı ve  büyüklerimizi bu etkinliklerimize bekliyoruz” dedi.

 

23 NİSAN’DA RETROBÜS KONSERİ

 

70'ler ve 80'lerin efsaneleri Cem Karaca, Barış Manço, Erkin Koray ve İlhan İrem gibi çok sayıda sanatçının şarkılarını yorumlayan Retrobüs grubu kendilerine özel kostümleri ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklarla biraraya gelecek. Sevilen şarkılar eşliğinde çocuklarla Adam Olacak Çocuk Programı canlı olarak sahnede gerçekleşecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.