ÇOCUK ŞENLİĞİ

ÇOCUK ŞENLİĞİ
Samsun'un Terme İlçesi'nde belediye tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği'ne katılan Başkan Şenol Kul, çocuklarla birlikte doyasıya eğlendi.

Terme Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği büyük ilgi gördü. Kapalı Pazar Yeri'ndeki şenlikte çocuklar, anne ve babalar ve Belediye Başkanı Şenol Kul doyasıya eğlendi.

YARIŞMALAR, MÜZİK, OYUNLAR

Animasyon, oyun havuzu, müzik dinletileri, resim ve halat çekme, ip atlama, balon patlatma yarışmaları, zıp zıp oyunu gibi etkinlikler sonunda çocuklar çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Etkinlik boyunca balon, pamuk şekeri ve oyuncaklarla sevindirilen çocuklar, ebeveynleriyle birlikte unutulmaz bir gün geçirdi. 

'AYRIM YAPMADAN KUCAKLIYORUZ'

Etkinlikte çocuklarla birlikte oyunlar oynayan, 23 Nisan coşkusuna ortak olan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "Belediyemizin yaptığı tüm hizmetler, geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımız için. Tüm mahallelerimizde yaşayan çocuklarımızı ayrımsız kucaklıyoruz. Onlar bizim evladımızdır. Onların daha iyi bir kentte yaşayabilmeleri için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Çocuklarımız için her şeyi yaparız" dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.