Cinayet zanlıları yakalandı

Cinayet zanlıları yakalandı
SAMSUN'da 30 yaşındaki Alper Sel'i pompalı tüfekle ateş edip öldürükten sonra kaçtıkları iddia edilen 25 yaşındaki Recep İ. ve 19 yaşındaki Hüsama Ü., Çorum'un Kargı İlçesi'nde yakalandı.

Olay dün akşam Samsun'un İlkadım İlçesi İlyasköy Mahallesi 9 Eylül Sokak'ta meydana geldi. Alper Sel iddiaya göre bir hafta önce tartıştığı Recep İ. ve Hüsama Ü. ile karşılaşınca, aralarında yine tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine yabancı plakalı otomobilden aldığı pompalı tüfekle ateş eden Recep İ., Alper Sel'i sırtından vurarak ağır yaralayıp arkadaşıyla birlikte olay yerinden otomobille kaçtı. Yaralı genç ise kaldırıldığı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastenesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Polis olay yerinde 1 pompalı tüfek kartuşu, 1 tornavida,1 sopa ve bira şişeleri buldu.

Mobese kameralarından takibe alınan şüpheliler, Samsun'un Havza İlçesi'nde yolu kesen polisin 'Dur' ihtarına uymayarak kaçtı. Polis yaptığı araştırmada şüphelilerin Çorum'un Kargı İlçesi Hacaıhamza Köyü'nde saklandıklarını belirledi. Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile Çorum İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin ortaklaşa yaptıkları çalışmada iki şüpheli olayda kullanılan pompalı tüfekle birlikte yakalanarak Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın çok yönlü devam ettiği ve olayla ilgili iki kişinin daha arandığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.