CİHAD İÇİN TÜRKMEN DAĞI'NA GİDECEKLER

CİHAD İÇİN TÜRKMEN DAĞI'NA GİDECEKLER
Mecidiye Caddesi'nde basın açıklaması düzenleyen Osmanlı Diriliş Ocakları Genel Başkanı Ayhan Dayıoğlu, “Allah’ın izniyle önümüzdeki hafta kardeşlerimiz için Türkmendağı’na cihad etmeye gideceğiz” dedi.

Osmanlı Diriliş Ocakları üyeleri dün Mecidiye Caddesi'nde bir araya gelerek Türkmendağı’na yapılan saldırıları kınadı. Pankart açan ve sloganlar atan ocak üyeleri, Türkmenlerin yanında olduklarını vurguladılar. Saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı’ndan ile başlayan eylem, konu ile alakalı şiir ve dualardan sonra yapılan basın açıklaması ile devam etti.

"HAFTAYA CİHADA GİDİYORUZ"

Önümüzdeki hafta Türkmendağı’na cihad yapmaya gideceklerini belirten Osmanlı Diriliş Ocakları Genel Başkanı Ayhan Dayıoğlu, “Bugün burada toplanmamızın sebebi, Türkmendağı’nda şehit olan ve hâla mücadele eden Türkmen yiğitlerinin sesi olmaktır. Yaptığımız bu protesto kimsenin umrunda değil. Ancak bizim çok umrumuzda. Biz varken Allah’ın izniyle Türkmendağı düşmeyecek. İsrail yıllarca Filistin'de kardeşlerimizi katletti. Buraya gidemedik. Gidemediğimiz için de içimiz yandı. Kosova’ya gidemediğimizde yine içimiz yandı. Ama Allah’ın izniyle Türkmendağı’na önümüzdeki hafta cihad etmeye gideceğiz. Eğer ki bizimle birlikte bu yoldagelmek isteyen kardeşlerimiz varsa Osman Diriliş Ocakları Genel Merkezi'ne gelebilirler. 

"İSLAM ORDUSU ŞART"

Rusya Başkanı Vladimir Putin'i eleştiri yağmuruna tutan Dayıoğlu, "Putin, herhalde sen geçmişini çabuk unuttun. Daha orada 3 tane Müslüman Çeçen ile baş edemediğin günleri unutma. Bizler Müslümanız. Komşumuzda yangın varken, bizler rahatça oturamayız. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı ve Başbakanı var. Gereken cevabı Putin’e onlar verdi. İslam dünyasının acilen birleşerek İslam ordularını kurması şarttır” şeklinde ifadelerde bulundu. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum