ÇİĞDEM KARAASLAN ATAKUM'DA KONUŞTU

ÇİĞDEM KARAASLAN ATAKUM'DA KONUŞTU
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ile Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, gerçekleştirilen buluşmada dernek başkanları, STK temsilcileri ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

Karaaslan’dan hainlere tokat gibi mesaj..
‘Bizi bölmeye gücünüz yetmeyecek!’

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın düzenlediği buluşmada dernek başkanları, STK temsilcileri ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Bizde bu birlik ve beraberlik oldukça, kimsenin bölmeye gücü yetmeyecek!’


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ile Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, gerçekleştirilen buluşmada dernek başkanları, STK temsilcileri ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Yalı Kafe’de gerçekleştirilen buluşmada, 15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişimi ve sonrasında yaşanan gelişmeler değerlendirildi. Buluşmaya Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Hakan Karaduman ve Oğuzhan Serinkaya, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser de katıldı.

‘BİZE DİZ ÇÖKTÜREMEZLER’
Türk Milletinin, 15 Temmuz gecesinde adeta destan yazdığını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Ülkemiz 15 Temmuz gecesinde büyük bir ihanet yaşadı. Bu ihanetin ilk dakikalarından itibaren hainlerin karşısına dikilen ve milli iradeye, demokrasiye sahip çıkan milletimiz, destanlarla dolu tarihine bir destan daha ekledi. Milletimizin canı yandı, gözyaşı döktü, yüreği yaralandı ama asla diz çökmedi. Bu millet hainlerin karşısında diz çökmez, onlara boyun eğmez. Bütün fikirsel ayrılıkları bir kenara koyarak, söz konusu vatan olduğunda gerisini teferruat sayan milletimizle gurur duyuyoruz. Demokrasi şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyoruz, gazilerimizle onur duyuyoruz” dedi.

‘CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN ÖNCÜLÜĞÜNDE..’
Bölücü terör örgütü FETÖ’ye yönelik sürdürülen temizlik çalışmalarına dikkat çeken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve Başkomutanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde, milletimizin birlik ve beraberliği ile ülkemizde terör artık köşeye sıkıştı. O ya da bu örgüt ayrımı yapmaksızın, ihanet içerisinde olan bütün terör yapıları ciddi kayıplar veriyor. Bir var olma mücadeleleri var ama bunu başaramayacaklar. Milletimiz, sınırlarımızda da sınır ötemizde de tek yürek olmuş durumda. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet ilkesi etrafında bütünleşen aziz milletimizde bu birlik ve beraberlik oldukça, biri ikisi değil, hainlerin topu gelse bizi bölemez, parçalayamaz” şeklinde konuştu.

‘İHANETİN BEDELİ ÖDENECEK!’
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, konuşmasında 15 Temmuz gecesi ve sonrasında sağlanan birlikteliğe dikkat çekerek, “Türk Milleti, demokrasisine, milli iradesine sahip çıktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın o gece televizyon ekranlarından söylediği ‘Milletin gücünün üstünde güç tanımıyorum’ sözünün ne kadar doğru olduğunu sadece içimizde hainler değil, dışarıdaki hainler de gördü. O gece devlet yönetimine el koyma hayalleri kuranlar, bu ülkede Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderin, Türk Milleti gibi vatanına aşık bir milletin olduğunu unuttular. Şimdi de bu ihanetin bedelini ödeme zamanı. İhanetin bedelini ödüyorlar, ödeyecekler!” dedi.

KONUKLARDAN DEĞERLENDİRMELER
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ile Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, konuşmalarının ardından buluşmaya katılan konuklarla sohbet etti. Kendilerine yöneltilen soruları yanıtlayan Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan ve Başkan Taşçı, dernek başkanları, STK temsilcileri ve muhtarların değerlendirmelerini dinledi. Buluşmanın sonunda topluca hatıra fotoğrafı çekinildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.