CHP'NİN SEÇİM BEYANNAMESİ TARİHİ NİTELİKTE

CHP'NİN SEÇİM  BEYANNAMESİ TARİHİ NİTELİKTE
CHP Samsun Milletvekili Adayı Kemal Zeybek seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. CHP’nin ilçe teşkilatları ziyaret eden Zeybek...

”Benim 1. sırada olmam önemli değil, CHP’de her aday 1. sıradaymış gibi çalışır ve partisinin başarısı için mücadele eder” dedi.

HER VATANDAŞIMIZ ÖZELDİR

CHP’nin Samsun’da büyük bir patlama yapacağını ve 7 Haziranda iktidar olacaklarını belirten CHP Samsun Milletvekili Adayı Kemal Zeybek;”13 yıllık AK Parti iktidarının artık sonu gelmiştir. Bu hükümet döneminde ezilen, hor görülen vatandaşlarımız CHP iktidarında 1. sınıf muamele görecektir. Türkiye’de demokrasinin tek teminatı CHP’dir. Bunu milletimiz görüyor ve izliyor” dedi.

ÖN SEÇİM TARİHİ BİR KARAR

Ön seçimle birlikte partiye büyük bir dinamizm geldiğini ve tüm teşkilatların büyük bir şevk ve heyecanla çalıştığını ifade eden Zeybek; “CHP diğer siyasi partilerin aksine bu seçim döneminde ön seçim kararı alarak büyük bir iş başarmış ve her CHP’li özgür iradesiyle oy kullanarak kendi listesini kendisi belirlemiştir. Bu durum CHP’de demokrasi şöleni yaratmıştır.” diye konuştu.

BU SÖZLER DEVRİM YARATIR

CHP’nin açıkladığı seçim beyannamesinin Türkiye’de yeni bir tarih yazacağını ve Türkiye’nin her kesimine hitap eden bir çalışma olduğunu dile getiren Zeybek; “Emeklimizden, memurumuza, atanamayan öğretmenlerimizden, çiftçimize, Taşeron işçilerin kadroya alınmasından, eğitim gören öğrencilerimize kadar herkese CHP iktidarında yer verilmiştir.” şeklinde konuştu.

 

Samsun’un her alanda geri kalmasına artık müsaade etmeyeceklerini ve siyasete kalite getireceklerini sözlerine ekleyen Zeybek; “AK Parti döneminde Samsun bir çok imkanlardan nasibini alamamış ve sürekli geriye giden, üretmeyen, gelişmeyen bir şehir görüntüsü vermiştir. Samsun bizim dönemimizde kaderine terk edilen bir şehir olmayacak. Gelişecek, büyüyecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum