CHP'li Orman'dan ziyaret turu

CHP'li Orman'dan ziyaret turu
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Samsun Milet Vekili Aday Adayı Adem Orman, Seçim çalışmaları kapsamında Tekkeköy, Terme, İlçelerini ziyarette bulunarak vatandaşın sıkıntı ve önerilerini dinledi.

Seçim çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi Tekkeköy İlçe Başkanlığını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.


İlçe binasında açıklamalarda bulunan Cumhuriyet halk Partisi Samsun Millet Vekili Aday Adayı Adem Orman, Daha sonra İl Binasın da açıklamalarda bulundu. Orman yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi; "Teşkilatlarımız içerisinde mücadele vermiş insanlar olarak bir avuç kaldık.Bir birimizle barışık olamaz'isek dağılır ve çok az kalırız,onun için biz hep bir birimiz'le barışık olmalıyız. Örneğin şu arkadaşımız ilçe Başkanı olmuş,Bu arkadaş Millet Vekili Adayı olmuş bunları bir kenara bırakıp,Hep birlikte olmalıyız.Sırt sırta vermeliyiz ve Birlik beraberlil için'de iktidara el ele yürüyelim" dedi.

GÜN BİR GÜNDÜR ODA BU GÜNDÜR SANDIĞINIZA SAHİP ÇIKIN
Orman, "Eğer bu gün savaşamaz isek halkımız'a doğrular'ı anlatıp onları ikna edemez isek geleceğimiz olan çocuklarımızın geleceği çok kötü bir duruma sürüklenmektedir, bu söylemleri birtek ben değil bütün partili arkadaşlarımız anlatmalıdır'ki vatandaşımız sandığına sahip çıksın.iktidar'ın dini imanı para olmuş bunlar ceza nasıl yazılır, vatandaş'ın parasını nasıl alırız bunlar düşmüş bunun peşine.Allah nasip ederse CHP iktidara gelirse Tabiki'de bunlar düzeltile'cek.Şimdi bizim Millet Vekilleri'miz Samsun'a geldiler çok güzel popüler laflar'la,sözlerle geldiler, Halk'da dinledi. Yalnız şöyle bizim seçmenimize bizim esnafımız'a,bizim köylümüze, çiftcimize bir olanak getirmediler. Bizler inşallah Halkımızın bize vereceği yetki ile bu sorunların üstesinden geleceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.