CHP'Lİ MECLİS ÜYELERİ DELEGE SEÇİLEMEDİ

CHP'Lİ MECLİS ÜYELERİ DELEGE SEÇİLEMEDİ
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Atakum İlçe delege seçimlerinde, Atakum ilçesinde hastane yatırımına karşı çıkan meclis üyeleri Mustafa Tüfek ve Süleyman Taş seçilemedi

Cumhuriyet Halk Partisi Atakum İlçe delege seçimlerinde Atakum Belediyesi Meclis üyeleri Mustafa Tüfek ve Süleyman Taş seçilemedi. CHP'li partililer, Atakum ilçesinde hastane yatırımına karşı çıkan meclis üyelerine oy vermedi.

CHP Atakum İlçe Başkanlığı delege seçimlerinde partililer, Atakum ilçesinde hastane yatırımına karşı çıkan CHP'li belediye meclis üyeleri Mustafa Tüfek ve Süleyman Taş'a ambargo koydu. CHP Atakum ilçede yapılan delege seçimlerinde partililerin, Atakum ilçesinde gündeme gelen hastane yatırımına karşı çıkan Mustafa Tüfek ve Süleyman Taş'ı oy vermeyerek cezalandırdığı iddia edildi.
CHP'li Atakum Belediyesi Meclis üyeleri Mustafa Tüfek ve Süleyman Taş'a hastane yatırımına karşı çıktıkları için delege seçimlerinde partililerin oy vermediği gündeme geldi. Yapılan seçimde CHP'li Atakum Belediyesi Meclis üyeleri Mustafa Tüfek ve Süleyman Taş seçilemezken, bir diğer meclis üyesi İbrahim Saraç'ın ise hastane konusu öncesi yapılan delege seçimlerinde seçildiği öğrenildi. 
 
Atakum ilçesinde yapılan delege seçiminde ayrıca Atakum Belediyesi eski Başkanı Metin Burma'nın ise kıl payı seçildiği öğrenilirken, Kemal Kılıçdaroğlu aleyhine çalışan CHP Samsun eski İl Başkanı Mehmet Atalay ise seçilemedi.

Öte yandan Mustafa Tüfek'in yapılan delege seçimlerinde hastaneye karşı çıktığı gerekçesi ile seçilemediği yönünde iddia üzerine yapılan bilgilendirmede; Mustafa Tüfek'in delege seçimlerinin yapıldığı gün Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında bulunduğu ve yerine genç bir partilinin yazılmasını talep ettiği öğrenildi. Mustafa Tüfek'in hastaneye karşı çıktığı gerekçesi ile değil, yerine genç bir partilinin yazılmasını istediği için delege seçilemediği açıklandı. 
Kaynak: Samsun Kent Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum