CHP'DEN TERÖRE LANET

CHP'DEN TERÖRE LANET
CHP Samsun İl Başkanı Av. Tufan Akçagöz, Samsunlu şehitlere ve tüm şehitlere rahmet dileyerek, terörü kesin bir dille lanetledi


Hakkari Şemdinli'de Durak Jandarma Karakolu'na yapılan hain saldırıda hayatlarını yitiren Samsunlu J.Uz.Çvş Bayram Aksu ve Ercan Bayraktar nezdinde, tüm şehitlere Allah'tan rahmet dilediğini belirten Akçagöz, terörü de kesin dille lanetleyerek, terörle mücadele konusunda, hükümete tam destek verdiklerini dile getirdi. Akçagöz, sözlerini şöyle sürdürdü: 

           "Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Durak Jandarma Karakolu'na bomba yüklü araçla yapılan saldırı sonucu şehit olan, başta Samsunlu hemşehrilerimiz Jandarma Uzman Çavuş Bayram Aksu ve Jandarma Uzman Çavuş Ercan Bayraktar olmak üzere tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, Türk milletine baş sağlığı diliyoruz. Yaralılarımız umarız en kısa sürede sağlıklarına kavuşurlar. 
          Terör artık bitmeli, bitirilmelidir. Askerlerimizin, vatandaşlarımızın ölmesine artık tahammül edemiyoruz. Terörle mücadele konusunda hükümete tam destek veriyoruz. Terörün kökü kuruyana ve tek bir vatandaşımızın dahi canı emniyette olana kadar terörle mücadele edilmelidir. Hiç şüphesiz, terör artık sadece askerlerimizi hedef almıyor. Şehitlerimizle birlikte millet olarak bizler de ölüyoruz. Akp hükümetine düşen, bu kirli terör batağından ülkeyi kurtarmaktır. Acılarımız çoğalıyor, yaralarımız kangrenleşiyor. Çocuklarımızı, barış içinde yaşayan bir coğrafyada büyütmek hepimizin hakkıdır. Terör belası mutlaka son bulmalıdır. Teröre destek olan her kim varsa mutlaka cezasını görmelidir. 
         Şehitlerimize minnettarız. Ruhları şâd olsun. Mekanları cennet olsun. Yaralılarımıza acil şifa diliyoruz. Türk milletinin başı sağ olsun". 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.