CHP'DEN SAMSUNSPOR'A DESTEK

CHP'DEN SAMSUNSPOR'A DESTEK
Samsunspor'a verilmekte olan 3 puan silme cezasının ardından Samsun CHP İlkadım İlçe Başkanlığı tarafından şehrin belli yerlerinde başlatılan imza kampanyasında toplanan imzalar Samsunspor Yönetimi'ne teslim edildi.

TFF tarafından 2001 yılından kalma bir futbolcunun alacağı ile ilgili Samsunspor'a verdiği 3 puan silme cezasına CHP İlkadım İlçe Başkanlığı sessiz kalmadı.

Şehrin belli yerlerinde kurduğu stantlarda vatandaştan 6 bine yakın destek imzası toplandığını kaydeden CHP İlkadım İlçe Başkanı Arzu Sabuncu, imzaları İl Başkanı Dinçer Soylu, Milletvekii adayarı Kemal Zeybek ve Müşfik Veysel Erdoğan ile birlikte Samsunspor Yönetimine teslim edildi.

Ziyaret sonrası yaptığı açıklamada Samsunspor'un sahipsiz olmadığı ifade eden İlkadım İlçe Başkanı Arzu Sabuncu, "Samsun, spor konusunda sahipsiz bırakılmıştır. Bu da yetmezmiş gibi Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, konuyla ilgili geçenlerde yaptığı bir açıklamada Samsunspor'u, Samsunluların sahipsiz bıraktığını söylemek gibi bir gaflette bulunmuş ve Samsun'un-Samsunspor'un ne kadar sahipsiz olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiştir. Bizim tepkimiz siyasi değil tamamen insanidir. Bu memleketin iyi niyetiyle bu kadar dalga geçilmemeli Sayın Bakan. Siz önce üzerinize düşeni yapın. Samsunlu her şekilde takımına da memleketine de gereğini yapar. Başarısızlığı Samsunluya yükleyemezsiniz" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.