CHP’den “Atakum Bizim” Açıklaması

CHP’den “Atakum Bizim” Açıklaması
Mehmet Kundak, partilerinin en iddialı oldukları Atakum'da AK Parti'den Zihni Şahin'in aday gösterilmesinin sonucu değiştirmeyeceğini belirterek, Atakum'u CHP'nin kazanacağını ifade etti

ZİHNİ ŞAHİN SEMPATİK AMA...

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin'in, Atakum'dan belediye başkan adayı gösterilmesinin ardından CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Kundak, Zihni Şahin'in sempatik bir insan olduğunu ancak hizmet etme konusunda yeterli olmadığını dile getiren Kundak; 'Biz Atakum'da en başından bu yana karşımıza kim çıkarsa çıksın bu ilçede seçimleri kazanacağımızı dile getirdik. Zihni Şahin'in adaylığı bizim içinde sürpriz oldu. Atakum'da değişen bir durum söz konusu olmaz biz seçimleri öyle ya da böyle kazanacağız.' dedi.

ATAKUM SEÇİMLERİNİ KAZANACAĞIZ


Atakum'da partilerinden kim aday gösterilirse gösterilsin seçimlerin favorisinin CHP olduğunu sözlerine ekleyen Kundak; 'Kısa zaman içerisinde partimizin Atakum adayı açıklanacak. Atakum'da aday adaylarından hangi isim aday olursa olsun seçimin favorisi CHP'dir. Bizler AK Parti'nin adayından çok Atakum'da seçimleri nasıl farklı kazanabiliriz? hesapları yapıyoruz. Kimse boşuna heveslenmesin. Atakum CHP'nin olacak. Parti genel merkezimizin aday belirleme konusunda en doğru karar vereceğine inanıyorum. Aday adaylarımızın hepsi değerli ancak sonuçta bir kişi aday olacak.' diye konuştu.

samsunvehaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.