CHP'de Kendi Kalesine Gol Atanlar

Onur Öymen beyefendi  (zatı muhterem eşki büyükelçi- Genel başkanın sol kolu) bir laf etti, Ortalık toz duman oldu. Dersim olayları ile ilgili yaptığı konuşma alevi vatandaşlarımızı rendice etti. Böyle kibar, nazik ve diplomat bir zatın, tepki alacak böyle bir gaf"ı yapması, diploması açısından Monşerlerin dahi yapma cesareti gösteremedikleri bir hata olarak görülmektedir.  
1-Tunceli milletvekili CHP li Kemal Kılıçdaroğlu partilisi Onur Öymen"i istifaya davet etti.
2-Tunceli bağımsız milletvekili Kamer Genç Onur Öymen"i istifaya davet etti.
3-Tunceli de alevi vatandaşlarımız mümayis ve gösteri yaptı.
4-Tunceli de parti binası taşlandı,
5- CHP binasına siyah çelenk konuldu.
6-Bu konuyla ilgili Tunceli adı Dersim olması yolunda istekler ortaya çıktı.
7-MHP. li Oktay Vural dilimizi de dinimizi de değiştireceğiz diye konuya müdahil oldu.
8-DTP. Milletvekili doğuya sefer yapan uçakların anonslarını Kürtçe de yapılmasını istedi.
9-Kamer Genç"in 4 bin oyla Tunceli nden milletvekili seçildiği yolunda beyanlar oldu.
  
CHP.de bir şeyler oluyor bir müddet evvel, Deniz Baykal"ın sağ kolu olarak lanse edilen ÖNDER SAV"ın  haca gidecek bir vatandaşla dalga geçmesi  gündemi günlerce işgal etmişti. İstifası istenmiş, Protesto edilmiş, gazetelerde, haber bültenlerinde günlerce manşet olmuştu. Ehli beyt Kültür ve Dayanışma Vakfı  (EHDAV) Başkanı ALİ YERAL, konu hakkında beyanatlar vererek, Önder Sav"ı Peygamberimize hakaret ettiği, İslamiyet ve inançlarımızla alay ettiği için, CHP den istifa ettirilmesi yolunda beyanatlarda bulunulmuştu.

Bu gün ise, Baykal"ın sol kolu Onur Öymen"in bu gaflar silsilesine bir yenisini eklemesi, CHP de yaşlanma alametleri olarak BUNAMA komplekslerinin ortaya çıkarttığı hatalar olarak görülmektedir.

10-Ehli beyt  Ehdav başkanı Ali Yeral"ın tesbiti ile, % 98 i Müslüman olan insanların DİNİ İLE ALAY ETMENİN.

11- Tarihin tozlu sayfaları arasında kalmış olan, Dersim olayını gündeme getirerek başta Gandi benzetmesine tabi tutulan, CHP. Tunceli millet vekili Kemal Kılıçdaroğlu"nun karşı çıkışı ve Alevilerin  infiale sebebiyet vermenin!
  
HANGİ SİYASET ADINA YAPILDIĞININ ANLAŞILMAZLIĞIDIR.
  

Kendi kalesine GOL atan futbolcu gibi, Bu takımla Baykal" ın önümüzdeki seçimlerde küme düşeceği kaçınılmazdır. Şimdiden sizlere el sallayarak, GÜLE – GÜLE diyebiliriz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR