"CHP, TÜRKİYE'NİN SİGORTASIDIR"

"CHP, TÜRKİYE'NİN SİGORTASIDIR"
CHP İlkadım İlçe Başkanı Av.Arzu Sabuncu, "Halkımız çok zor günlerden geçiyor. Şehitlerimiz oluyor. Geleceğimiz gerçekten karanlık.

Birileri Cumhuriyet ile hesaplaşma peşinde. Ama bütün bu yanlışların karşısında dim dik duran, Türkiye’nin sigortası olan CHP var" dedi.

CHP İlkadım İlçe Başkanı Arzu Sabuncu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Seçim Komisyonu, geniş katılımlı 'Seçim Öncesi İstişare' toplantısının ardından 1 Kasım seçimleri için start verdi.

"Biz vatandaşın her zaman içindeyiz, yanındayız. Hiçbir zaman seçim odaklı çalışmadık. Bundan sonrada her zaman vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz" vurgusunun yapıldığı toplantıda konuşan Başkan Sabuncu,  "Halkımız çok zor günlerden geçiyor. Şehitlerimiz oluyor. Geleceğimiz gerçekten karanlık. Birileri Cumhuriyet ile hesaplaşma peşinde, ama bunun karşısında CHP gibi gerçekten güçlü bir parti var. Biz bunun karşısında dim dik ayakta durarak bunun önüne geçeceğiz. Genel başkanımız, parti programımız gerçekten çok güçlü. Partimiz çok güçlü, bu dönem iktidara yürüyoruz. Çok zor bir dönemden geçiyor ülkemiz, gerçekten Cumhuriyet Halk Partisi’ne bu ülkenin ihtiyacı var. Sizlerden aldığımız bu güçle bu seçimi başaracağımıza inanıyoruz" dedi. 

CHP olarak güçlerinin farkında olduklarına da ifade eden Sabuncu, toplantıdaki konuşmasını şöyle tamamladı:

"Bu anlamda siz partililerimizle birlikte bu seçim yolunda başarılı olacağımıza inanıyorum. Güzümüzün farkındayız. Bu anlamda güçlerimizi birleştirerek bu seçimden başarıyla çıkacağımıza inanıyorum. Partimiz CHP gerçekten Türkiye’nin sigortasıdır. Bu partiye daha fazla güç vereceğiz ve İlkadım'da Samsun'da şahlandıracağız. Bizim birleştirici gücümüz CHP'dir. Bizler bir olursak, beraber olursak Samsun'da elde edeceğimiz hiçbir başarı süpriz olmaz. Tüm engelleri aşarak başarıya girmek sizlerin sayesinde olacaktır. Çocuklarımıza ve torunlarımıza aydınlık günleri emanet etmek için birlik beraberlik içerisinde olmamız lazım. Bu ülkeyi karanlıktan aydınlığa çıkarmamız lazım."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum