CHP SAMSUN MERZİFON'DA

CHP SAMSUN MERZİFON'DA
CHP Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, İlçe örgütleriyle birlikte CHP Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU'nun programına katılmak üzere Merzifon'a gitti

Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, İstanbul Milletvekili Selina Doğan, Chp Genel Başkan Yardımcıları Tekin Bingöl ve Seyit Torun'un ile çok sayıda partili ve vatandaşın katıldığı programda CHP lideri, Merzifon Belediyesi tarafından inşa edilen Perşembe Pazarı ve Fuar alanında toplu açılış törenine katıldı ve halka hitap etti.Kılıçdaroğlu; “Düşüncelerimiz farklı olabilir, partilerimiz farklı olabilir görüşlerimiz farklı olabilir ama biz bu ülkede kardeşçe yaşamaya mahkumuz diyorum” diye konuştu.
15 Temmuz akşamı hep beraber mücadele edildiğine değinen Kılıçdaroğlu, konuşmasına şöyle devam etti:“21. yüzyılın Türkiye’sinde darbeler olmamalı. O dönemi artık kapatmalıyız. Artık biz kendi özgür irademizle kendimizi yönetmesini bilmeliyiz. Darbecilerin gelip yönettiği bir Türkiye her zaman Türkiye’yi geriye götürmüştür. Her darbeden sonra Türkiye ağır bedeller, ağır faturalar ödemiştir. En ağır faturaları ödeyen partinin genel başkanıyım. Ne darbe. Ne dikta. Tam demokrasi demeli ve demokrasiyi savunmalıyız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.