Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

CHP nin PROFİLİ

d1.jpg

Kılıçdaroğlu nun neseben aynı kökenli olan bu TERÖRİST kadını CHP İstanbul il başkanı yapması, örgütün ne tür bir kimliğe girdiğini göstermektedir. 45 DİPLOMATIMIZI ŞEHİT eden ERMENİ ÖRGÜTÜ asala ve ülkemizdeki görütüsü DHKP-C nin, elemanlarının artık CHP içindeki yapılanmalarının AÇIK göstergesi olduğudur.

 KİRİPTO Ermenilerin siyasette ve Meclis içindeki yapılanmalarının HDP den öte, Sözde ATATÜRK çü parti olarak geçinen, CHP içindeki üst düzeydeki yapılanmaları, artık bu partinin MİADINI DOLDURDUĞU, YABAN ELLERE GEÇTİĞİ GERÇEĞİNİN İSPATIDIR.

d2.jpg

İşte tipik bir CHP li. Bu da İstanbul Milletvekili Ayda Devlet bütçesinden net 20.000 lira MAAŞ alıyor. Vergileri, Tedavi giderleri vesaire ile en az aylık 40.000 liralık bir maliyetle ortaya çıkıyor. Her türlü konfor ve LÜKS içinde bir yaşama içerisinde. Ne var ki her konuştuğu, her söylediği AYKIRILIK. İKTİDAR bu mahalle baskısına bakarak mı, Hala işaret ettiği TUTUKLULARA, DEFAATÇE ÖLÜM CEZASINA, MÜEBBET CEZAYA ÇARPTIRILAN VATAN HAİNLERİNE, HALA BU ELBİSELERİ GİYDİREMİYOR.

Bu adamın ifadesinden DARBECİLERE destek verdiği manasını çıkartmak ve onlarla bir ve beraber olduğunu tespit etmek o kadar zor mu?

İKTİDAR ve İTTİFAK’ın dışında görülen bütün SİYASİ kuruluşların YIKICILARDAN, EMPERYALİSTLERDEN yana oldukları gerçeği ile karşı karşıyayız. Türkiye nin BÜYÜK olduğunu hala kabul etmeyen bu kiralanmış siyasi lerin, ENTERNE edilmesinin,  Cephedeki temizleme hareketinden de önemli olduğudur.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR