Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

CHP nin MAKUS TARİHİ 6

CHP 1938 den bu yana, kendini DEMOKRATLARA karşı, SOLCU olarak göstererek, EMPERYALİST,SÖMÜRÜCÜ ve İSTİLACI batılı devletlerin temsilcisi olmuştur. Bütün işleri, Türk milletinin yükselmesini, Refah içinde yaşamasını engellemek, Daima batıya ve bilhassa ABD ye bağlı EL AÇAN, MUHTAÇ DURUMDA OLAN bir konumda tutmaktadır. Şu anda 80 milyon nüfusla Türkiye, BİR BUÇUK MİLYAR nüfusla İSLAM alemi, Batılıların kontrolünde, Ekonomik yönden işgal edilmiş, Bır kısmı silahli İŞGAL altına alınarak, SÖMÜRÜLEN halleri olarak görülmektedir.

 

Şu yukarıdaki karşılaştırmalı tablo, CHP nin ne tür bir ikilem içinde, BİLİNÇ Lİ olarak yapılan muhalefetin, Muhalefet değil İHANET içinde olduğunun belgeleridir.

 

Bu konuda ki en geçerli tespiti yapıp, beyanat veren Prof. DR.  OKTAY SİNANOĞLU’nun beyanı İHANET ve HAİNLİGİN ne derece aleni olduğunu belirtmesidir.  

 

 

HAİNLERİN BAŞI EZİLMELİ, AGIZLARINA SALDIRGAN KÖPEKLERE TAKILAN GEM. TAKILMALIDIR.

Ülkemiz her taraftan bir ateş çemberi içine alınmışken, Buna karşı mücadele veren, HÜKÜMETİ hedef almış olan, Dış ve İç DÜŞMANLAR, SİYASETÇİ- BASIN-ve diğer yerlerdeki ELEMANLARI açık ve seçiktir. Bunlardan en yüzsüzleri, Hem MAAŞ ALIP bu vatana İHANET EDENLERDİR. CHP. HDP  liler bunların başlarıdır, Batının himaye ve güdümüne girmiş olan PKK nın SURİYE ‘deki yapılanması, Kuzey İrak’taki konuçlanması, KANDİL’ e çıplak gözle görülebilir derecede yanaşmış olan TSK güçlerimizin ve KAHRAMANLARIMIZIN buradaki PİSLİKLERİ de temizleyecekleridir. Milletimizin bütün ÖZLEMİ, İÇERDEKİ BU MAAŞLI PİSLİK ve VATAN HAİNLERİNİN DE TEMİZLENMESİDİR

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR