CHP Murzioğlu'nu Ziyaret Etti

CHP Murzioğlu'nu Ziyaret Etti
CHP Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz ve yönetim kurulu üyeleri Mutafa Saral, Filiz Öztopal, Mustafa Güngör, Yaşar Turan ve Nimet Baş , Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nu ziyaret ettiler.

"EN HIZLI GELİŞEN SAMSUN"
Samsun’da yapılması planlanan lojistik çalışmaları ile ilgili Murzioğlu'ndan bilgi alan Akcagöz, “ Samsun, Türkiye’nin en kalabalık ilk 20 şehri arasındadır. Bölgenin en büyük şehridir. Karadeniz’in en büyük sosyoekonomik gelişmişlik gösteren şehri de Samsun’dur. Tekkeköy’deki organize sanayi bölgesi, gözbebeğimizdir. Samsun’da serbest ticaret bölgesi de vardır. Bu ciddi bir potansiyel. Bu potansiyel görmezden gelinemez. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nın, Samsun'un ticari ve sosyal gelişimine vermiş olduğu katkıları yakından takip ediyoruz. “ dedi. 

"ÜLKEDE HER GÜN İNSANLAR ÖLÜYOR"
Samsun’un ve Türkiye siyasi ikliminin normalleşmesi gerektiğini belirten CHP Samsun İl Başkanı, “ Ülkede her gün insanlar ölüyor. Daha dün Bursa'da yeni bir canlı bomba eylemi gerçekleşti. Bizim ülkemiz böyle değildi. Kamu güvenliği diye bir şey kalmadı. Biz böyle bir ülke değildik. Ne oldu da bu hale geldik. Siyasi iktidar bu konuda sorumlu davranmıyor." diye sözlerini tamamladı. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.