CHP İL BAŞKANLIĞI'NA BİR ADAY DAHA

CHP İL BAŞKANLIĞI'NA BİR ADAY DAHA
Samsun'da Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı için adaylıklar devam ediyor. Dün CHP Samsun İl Başkanlığı Toplantı Salonu'nda partililerle bir araya gelen Avukat Tufan Akcagöz, başkanlık adaylığını açıkladı.

"CHP'NİN İSTİKBALİ İÇİN.."

27 Aralık'ta gerçekleşecek olan kongre için adaylığını açıklayan Akcagöz, "Ulu önder Atatürk'ün, bize çizdiği yol haritası üzerindeyiz. Bunu elbirliğiyle başaracağız. Buna yetecek gücümüz var. Umutluyum çünkü, gelecek güzel günlere inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle 27 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet Halk Partisi İl Kongresi'nde İl Başkanlığı'na adayım. Cumhuriyet Halk Partisi örgütünün gücüne inanıyorum. Parti örgütümüzün ruhuna inanıyorum. Kendi şahsi ikbalim için değil, Cumhuriyet Halk Partisi'nin ikbali için bu göreve talibim" dedi.

"ATATÜRK'ÜN SAMSUN'A ÇIKTIĞI YAŞTAYIM"

Partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşen adaylık açıklamasında konuşan Samsun Barosu Genel Sekreteri Tufan Akcagöz, "Mustafa Kemal Atatürk'ün, Samsun'a çıktığı yaştayım. Talimatı ve gücü, Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'nden alıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığına aday olmakla, Atatürk'ün bana verdiği görevi yerine getiriyorum. Senin benim değil, tek yürek  olup,  biz olmayı  başarabildiğimiz bir Cumhuriyet Halk Partisi için mücadele edeceğim. Dostluğu ve sevgiyi ön plana çıkaran, bu temelde saygın bir örgüt yapısını hayata geçirmek için mücadele edeceğim. Kuzeyiyle güneyiyle, doğusuyla batısıyla tüm samsun'u kucaklayan bir siyaset anlayışını geliştirmek için çalışacağım. Kazanacağız ve bu kazanan sadece biz olmayacağız. Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır" diye konuştu. Onur EMİRZA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.