Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

CHP GERÇEĞİ

 

CHP, bir aylık süreci gün be gün, geri alarak seyredin, verilen beyanatlar, parti içindeki ayaklanmalar, İmza toplamalar, Kılıçdaroğlu ve ekibine KARŞI ÇIKIŞLAR, hepsi BİR YENİLGİNİN, HDP yi omuzlamanın tepkileri idi. Dün konuştukları ve bu gün söyledikleri ile, taban tabana ZIT olan görüntülerin ve SÖYLEMLERİN ortaya çıkışı ile, bu gün KILIÇDAROĞLU’nun, Partiyi yenilemek adına ne kadar kendi kafasına uyacak, Devrimci, evrimciyi CHP de yeni oluşturacağı kadro listelerine alacak. Eskimiş CHP lileri TASFİYE EDECEĞİNİ açıkça söylemektedir.

ESKİMİŞLERE UĞURLAR OLSUN… Yenisi ne olacak. EREN ERDEM örneğinde olduğu gibi, ne kadar AYKIRI FİKİRLİ insan varsa toplayacak. HDP ile KAPALI KAPILAR ARKASINDA bağlantıları olanları dolduracak.(Biri bu olabilir mi ?)

ARTIK ATATÜRK’ün CHP  si YOK. Yemuş Hanım gibi birinin başına geçirildiği CHP , şu anda zaten temelinden DİNAMİTLENMİŞ. ALTI OKUNDAKİ UMDELER. TEK TEK KIRILARAK, MARKİST ve KÖMÜNİST bir ideolojinin, DEVRİMCİ maskesindeki aldatmacasına bürünmüş. Geçmiş seçimdeki HDP ile olan BİRLİKTELİĞİ, HDP ye %13 lük  rey verdirmesi, bunların inkar edilemez kanıtlarıdır.

Atatürk’ün ölümü veya ÖLDÜRÜLMESİ ile aynen KILIÇDAROĞLU’ örneğinde olduğu gibi başa geçirilen, Atatürk’ün” bu adamı yok edin, ÖLDÜRÜN “emri ve ÇOCUKLARINA maaş bağlatmasına rağmen, Türlü entrikalar ile başa GEÇİRİLEN Nesebinden söz edilmeyen, İSMET İNÖNÜ gerçeği tarihimize giriyor. Milletimize AÇLIK,YOKLUK,YASAKLAR,CEZALAR,VERGİLER ON İKİ YIL ÇİLELER DEVRİ GETİRİLİYOR ve Millet “ CHP nin yaptığı zülmü GAVUR BİLE yapamadı “sözü tarihe düşüyor.

Kazım Karabekir’in İstiklal Harbimiz kitabında ve daha birçok Cumhuriyet Devri kitaplarında, İsmet İnönü’nün Anadolu’ya geçmeden evvel yapılan toplantılarda, “Amerikan Mandacılığı kabul edelim” teklifi elbette ki unutulmadı.

Atatürk’ün desteklediği ve himaye altına aldığı, Nuri DEMİRAĞ’ın UÇAK SANAYİ’i,  Mareşal Fevzi ÇAKMAK’IN akrabası ŞAKİR ZÜMRE’NİN kurduğu SİLAH SANAYİ’ ini Atatürk’ün ölümü ile nasıl Amerikan’ ın isteklerine uyarak İFLAS ETTİRDİKLERİ, ortada iken. Bombalatılarak İMHA ettirdikleri. Kimin, kimle MANDACILIK dansı yaptığını iyice bilmek gerekiyor.

CHP nin kapalı kapılar arkasındaki birliktelikleri, AYNI HEDEFE ODAKLANMIŞTIR. Kılıçdaroğlu’nun gün be gün birbirini tutmayan söylemleri, bu İKİLEM’İN göstergesidir. MİLLİ BİRLİGİ tutmada kararlı olan, ADALET ve KALKINMA PARTİSİ TEK MİLLİ PARTİ DURUMUNDADIR. YATIRIMLAR ve HUDUTLARIMIZI KORUMADAKİ, KENDİ ÖZ VARLIKLARI İLE OLAN MÜCADELEMİZDEKİ BAŞARIMIZIN GÜÇLÜ, İMANLI TÜRKİYE GERÇEĞİNDE BİRLEŞTİGİDİR.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR