Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

CHP Dedikleri -7- LİDERE AİT KİTAP

TEFEKKÜR

Dursen Özalemdar

CHP Dedikleri -7- LİDERE AİT KİTAP

Yazar Süleyman Yeşilyurt’un yazıp yayınlattığı kitaplardan biri de bu…Çok söze, işin nereye varacağı buradan belli değil mi ?

 

Kitap mahkemeye verilmiş, aklanmış piyasada kitapçılarda pek görülmese de,Yıldız yayıncılık tarafından dağıtımı yapıldığı görülmektedir.   İnternet üzerinden de satışı yapılan kitap temin edilebilir.

Kitap’ın kapağı her şeyi söylüyor.  

 

“Burası Dağbaşı değil “ diyerek TC Parlamentosu altına sığınmış Dağ başındaki eli silahlı kardeşini tarif eden, Demirtaş’ın da hedefinin yukarıdakinden fark lı olmadığıdır. Yollar hep Dersimde birleşiyor.

Atatürk CHP sinin ne hallere geldiği, Kimlerin eline geçmiş olduğu . Müzmin CHP liler için İBRET’İ ÂLEMDİR.

Atatürk’ün iktidarı döneminde,Tarihi kayıtlar ve Dini kaynaklara rağmen,Almanların üstün ırk safsata akımına eş değer, kafaların  ölçtürdüğü, , mezarlardan çıkartılan ünlü kişilere ait kafatasları incelendiği dönemleri de duyduk. laf olsun diye elbet teki ölçültmemişti. Türklerin kökenini “MU’ (Kayıp Kıta) efsanelerini inceleten, Amerikan yerlilerinin Türklükle olan bağlantılarını araştıran bir liderin, Kendine yakıştırdığı ATA ve TÜRK ifadelerinin birleşimi  ATATÜRK ismi ile öne çıkması elbette ki sebepsiz değildi. Alem’i İslam’ı birbirine sıkı sıkıya bağlayan ÜMMET olma fikrine bir alternatif arayışıydı.

Bu gün ise, ATATÜRK çüyüz diye ortaya çıkanların, “ ANIT KABİR BİZİM KABEMİZ” diyecek kadar sapıklığa düşenlerin, (Kamer Genç) gibi, Hayatlarını takiye üzerine kurmuş olmaları, “ÇARKÇI KEMAL” diye isimlenen kitaptaki mevcut varlığı ile, bu günkü konumunun ATATÜRK ile nasıl bağlaştırıldığı sorunudur?

Güney doğuda kırk yıldır Kürt, Türk,Arap demeden katliamlar yapan, ülkenin kalkınmasına mani olan, Avrupa,İsrail ve ABD desteğindeki  Ermeni kökenli PKK nın, kimlerle kol kola olduğu bu tablolarla görülmüyor mu ?

Ahmet Türk’ün , Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kamer Genç’in ne kadar TÜRK oldukları veya olamadıkları belgelerle ortada iken, Bir zamanlar “TÜRKİYELİYİM” ifadesi ile öne çıkan BÜLENT ECEVİT’in  terör ve teröristlerle olan sarmaş dolaşı  da belgelenen olaylar ile ortadadır.. Büyük Devlet olmadaki istidadın, AYIRICI değil, BİRLEŞTİRİCİ, bir ve beraber olarak güçlü olma tercihini öne çıkaran Adalet ve Kalkınma Partisi ve lideri TAYİP ERDOĞAN’ın konudaki siyasal tercihi ve söylemlerinin en doğru olanın olduğudur.

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR