Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

CHP BİLME MECESİ

 

BAYKAL, CHP içinde akıllı bir ses olarak kendini gösterdi. Kılıçdaroğlu’nun kişisel ve siyasi kimliği ile partiyi getirdiği nokta, herkezce malüm. VATAN HAİNİ , PKK ve HDP ile YAN YANA. Hatta İÇ İÇE ligidir.

 

CHP de neler olmadı ki, DEVRİMCİLİK teranesi adı altında, DİSK’ in yıllardır toplantılarda gezdirdiği, ORAK-ÇEKİÇLİ  paçavraların yanı sıra, PKK filamanlarının görünürlüğü, Kimin, Kimler ile YOLDAŞ olduğunun göstergeleriydi. “TİLKİNİN DÖNÜP DOLAŞACAĞI YER-KÜRKÇÜ DÜKKANIDIR “ sözünün doğruluğu gibi, PKK nın tutunamadığı KANDİL dağları, Ermeni işgalindeki KARABAĞ ‘a doğru ricat ederken, PKK nın ERMENİ kimliğinin bir daha tescili olarak görülmesidir. Müslüman Kürt kardeşlerimizi yıllardır kandırarak, tehdit ederek, oy alan HDP nin, Meclisimizdeki İHANET görüntülerini, PKK ca öldürülen bunca güvenlik görevlimize rağmen, KATİLLERİ “Gençler” olarak dile dolayın, Kılıçdaroğlu Başkanlığındaki CHP nin ekip olarak aynı yolun yolcusu olduğudur.

 

VATANA İHANETİ MESLEK EDİNMİŞ bu insanlar, Türkiye İran çatışırsa, İran tarafında yer alırım sözü ile, Türkiye IŞIT ‘a Sarin gazı verdi iftirası ile beyanatlar verdiğidir.

 

CHP li bu vekil ile alakalı, gerek Medya’da gerekse Gazete manşetlerinde yer alan, Kılıçdaroğlu (Karaduman)ın sözlerine rağmen, yaptığı ÇARK’ın kitap konusu, ÇARKÇI KEMAL tespitine uyduğudur.

Meclise soktuğu, PKK lı militanlar, HDP li İHANET ŞEBEKESİ ile, Parti Meclisindeki yeni düzenlemede, ortaya çıkan tiplerin, Kendi de dahil;

ALLAH’tan Korkmayan Biz Cesaret Edeceğiz

 

Çarpık ifadesi ile kendini gösterirken, peşindeki vekillerinde aynı sapıklıkla onu takip ettikleridir.

Günlerdir devam eden, ATATÜRK portresinin VEKİL ODASINDAN İNDİRİLİP ÇÖPE ATILMA hikayesi, atanın değil de, Olayı deşifre edenin cezalandırılması gibi bir mantıksızlığa bağlanması.CHP nin aynadaki görüntüsüdür.

 

BAYKAL ; 18 yıl CHP Genel Başkanlığı 40 yıla yakın zamandır da VEKİLLİK yapmış biri. Kendine düzenlenen KOMPLO ile, CHP Genel Başkanlığından bir gece içinde al aşağı edildi. Komplo teorilerinin getirileri ön plana alındığında, bu işten faydalanan kişinin, Bu günkü CHP Başkanı Kemal (Karaduman) Kılıçdaroğlu’ nun olma gerçeği,Komplocunun  adresini  göstermektedir. Şu andaki bitmiş, Tutar dalı dahi olmayan CHP için, Baykal’ın, bir CAN SUYU olma ihtimalinin varlığıdır. Çarkçı Kemal ve peşindekilerin adresi’de, PKK gibi ancak, Karabağ olarak görülürken. Azerbeycan’ın , öz yurdunda bunlara elbette ki müsaade etmeyeceğidir. Kandil ne kadar bizimse, Karabağ da o kadar AZERBEYCANIN’dır.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR