Chitofix İle Tırnaklarınıza Canlılık Verin

Chitofix İle Tırnaklarınıza Canlılık Verin
Tırnaklarınıza bakım sağlaması için doğal ve bitkisel özlü içeriklerden oluşan Chitofix tırnak bakım kremi sizlere yardımcı olur.

Tırnaklarınıza bakım sağlaması için doğal ve bitkisel özlü içeriklerden oluşan Chitofix tırnak bakım kremi sizlere yardımcı olur.

Doğal ve bitkisel olması sebebi ile Chitofix tırnak bakım kremi oldukça tercih edilmektedir. İçeriğindeki doğal özler sayesinde tırnaklarınıza bakım konusunda destek olur. Ayrıca uygun fiyatlı olması sebebi ile de diğer tırnak bakım kremlerine göre ürünü daha çok tercih edilmektedir. Chitofix krem içeriğinde neler bulunur, krem nasıl uygulanır ve yan etkisi var mı gibi soruları merak ediyorsanız yazımı takip edebilirsiniz.

Chitofix Tırnak Bakımı Kremi Kullanımı

Chitofix kremin özel üretim kutusu sayesinde kullanımı oldukça basit ve kolaydır. Kutunun ucundan hafifçe bastırarak tırnak yüzeyine uygulayabilirsiniz. Fakat bunun öncesinde kremi uygulayacağınız tırnak bölgesini temizlemelisiniz. Tırnağınıza ince bir tabaka halinde sürerek masaj yoluyla kremin hızlıca emilmesini sağlayabilirsiniz. Kremi masaj yolu ile uygulamak tırnaklarınızın rahatlamasına destek olur. Kremi uyguladıktan sonra 2 ve ya 3 dakika kremin kurumasını beklemelisiniz. Chitofix kremin kullanımı günde 2 kere olarak önerilmektedir. Sabah ve akşam olmak üzere tırnaklarınıza Chitofix kremi uygulayabilirsiniz. Kremin özel tasarım kutusu kremin sürülmesini ve uygulanmasını oldukça kolaylaştırmaktadır.

Chitofix Krem İçeriğinde Neler Bulunur?

Tırnak bakım kremi piyasasında hem doğal içerikli hem de uygun fiyatlı bir bakım kremi bulmak oldukça zordur. Chitofix tırnak bakım kremi doğal içerikleri sayesinde tırnaklarınızın bakımına destek olur. Chitofix krem içeriğinde adından da anlaşıldığı gibi chitosan maddesi bulunmaktadır. Chitosan maddesi halk arasında kitosan maddesi olarak bilinmektedir. Kitosan deniz canlılarının kabuklarından üretilmektedir. Bu maddenin günümüzde kullanımı ise cilt bakım ürünlerinin içeriğinde oldukça yaygındır. Ayrıca Chitofix kremin içeriğinde bulunan diğer doğal ve bitkisel özler ise şöyledir; çay ağacı yağı, badem yağı, Ayçiçek özü, hint defnesi özü, Hindistan cevizi yağı, palmiye yaprağı özü gibi birçok madde bulunmaktadır. Çay ağacı yağının kullanımı oldukça popülerdir. Son yıllarda çay ağacı yağı cilt bakım ürünlerinde sıkça kullanılmaktadır.

Chitofix Kremin Yan Etkileri Var Mıdır?

Doğal ve bitkisel özlerden oluşması sebebi ile Chitofix kremin bilinen bir yan etkisi bulunmamaktadır. Fakat içeriğinde bulunan doğal ve ya bitkisel özlere karşı alerjik reaksiyon gösteriyorsanız uzman tarafından kullanımı önerilmemektedir. Ayrıca hamile kadınların Chitofix kullanımı da uzmanlar tarafından önerilmemektedir. Eğer emziren bir anne iseniz öncelikli olarak doktorunuza kullanıp kullanamayacağınızı danışmalısınız.

Chitofix Krem Fiyatları

Chitofix kremlerin fiyatları 59 TL olarak belirlenmiştir. Bu fiyat 10 TL kargo parası ile birlikte 69 TL olarak değişmektedir. Piyasadaki en uygun tırnak bakım kremlerinden biri olarak bilinmektedir. Ayrıca ikiden fazla krem siparişi verirseniz hem kargo ücretsiz olacak hem de bir tane daha Chitofix kremi ücretsiz olarak hediye alacaksınız. Orijinal Chitofix kremlerini internet sitesi üzerinden verebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.