CEZAEVİNDEN İZİNLİ ÇIKTI VURULDU

CEZAEVİNDEN İZİNLİ ÇIKTI VURULDU
SAMSUN'da cezaevinden izinli olarak çıkan 23 yaşındaki Ertuğrul Çaylan, uğradığı silahlı saldırıda ensesinden vurularak ağır yaralandı.

Olay, bugün Samsun'un İlkadım İlçesi Hastane Mahallesi Olgun Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre işlediği bir suçtan dolayı Ordu'nun Ünye İlçesi Açık Cezaevi'nde kalan Ertuğrul Çaylan, dün izinli olarak cezaevinden çıkıp Samsun'a geldi. Çaylan, bugün sokak ortasında henüz kimliği belirlenemeyen bir kişinin arkasından tabancayla ateş etmesi sonucu ensesinden aldığı tek kurşunla yere yığıldı. Saldırgan ise olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan Ertuğrul Çaylan ambulans ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Polis olay yerinde yaptığı incelemere iki adet boş kovan buldu.

Öte yandan yapılan soruşturma sırasında Ertuğrul Çaylan'ı Ünye Açık Cezaevi'nden alarak Samsun'a getiren arkadaşı Sezai Batmaz'ın da dün kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradığı, kolundan ve bacağından yaralandığı ortaya çıktı. Polis her iki olayın birbiriyle bağlantılı olup olmadığı yönünde geniş kapsamlı araştırma başlattı. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.