Çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu?

Çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu?
Altın düşüşte! Altın fiyatları hafta ortasına düşüşle başladı. Serbest piyasada 24 ayar külçe altının gram fiyatı 99 lira oldu. Cumhuriyet altını satış fiyatı ise 668 liraya geriledi.

Peki çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? Altın fiyatı kaç lira oldu? İşte 18 Kasım altın fiyatları son durum!
Altın geçtiğimiz günü yükselişle geçirmişti. Altın fiyatları hafta ortasına ise hızlı bir düşüşle başladı. Altın fiyatı haftanın üçüncü gününde aşağı yönlü bir seyir izliyor. Peki altın bugüne nasıl başladı? altın kaç lira oldu? Çeyrek altın ne kadar oldu? İşte 18 Kasım 2015 güncel altın fiyatları!

1 Kasım 2015 Genel Seçimleri sonrasında sert bir düşüş yaşayan altın tekrar toparlanmaya çalışıyor. Seçim sonrası altın fiyatları iki hafta boyunca düşüş yaşamış ve son 3 ayın en alt seviyesine inmişti. Altın fiyatı bu haftaya ise yükselişle başlamıştı. Ancak hafta ortasına gelindiğinde altın fiyatları ani bir düşüşle güne başladı.

Peki altın bugüne nasıl başladı? Altın kaç lira oldu? Çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? İşte 18 Kasım 2015 altın fiyatları son durum!

Çeyrek altın alış fiyatı 158 lira, satış fiyatı ise 162 lira oldu.

Yarım altın alış fiyatı 316 lira, satış fiyatı 324 lira olarak işlem gördü.

Tam altın alış fiyatı 632 lira, satış fiyatı 646 lira olarak belirlendi.

Cumhuriyet altını alış fiyatı 658 lira, satış fiyatı 668 lira oldu.

Saldırı altın ve petrole yaradı
Paris'teki terör olaylarnın hemen ardından Fransa'nın Suriye'de geniş kapsamlı hava saldırılarına başlaması petrol, altın ve doları yükseltirken, borsalarda satış baskısına neden oldu. Geçen hafta yüzde 8 değer kaybeden brent petrolün varil fiyatı, bu haftanın ilk işlem gününde yüzde 1.5'e yakın yükselerek 45 doları geçti. ABD tipi ham petrol fiyatı da yüzde 2.5'e yakın arttı. Güvenilir liman arayışlarının etkisiyle altın son 5 günde ilk defa artış gösterdi. Altının ons fiyatı bin 95 dolara yaklaştı. Euro, dolar karşısında gün içerisinde 6 ayın en düşük seviyesini görürken, dolar içeride de 2.88 TL'nin üstüne çıktı. Paris Borsası ise açılışta yüzde 1'in üzerinde değer kaybetti. Sabah.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.