CEVAP GELDİ!

CEVAP GELDİ!
Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır’ın köşesinden gündeme getirdiği Ağız Sağlığı ve Diş Hastanesinde yaşanan iç çamaşırı yıkatma olayı ile ilgili haberlerimize İl Sağlık Müdürlüğü’nden cevap geldi.

mansettt-(1).jpgmansettt-(4).jpg

İŞTE YAPTIĞIMIZ HABERLER!

Denge Gazetesi olarak 5 mart 2019 tarihinde manşet haberi olarak girdiğimiz haberde, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Ali Çağhan Ovalı'nın çamaşırhane görevlisi memuru bir bayanın görev yerinin değiştirilmesinin ardında geçen iddiaların arkasını araştırdık. 

3333.png

İddiaların Arkasını Araştımak Görevimiz
O günlerde kamuoyunda, Sağlık Müdürlüğü’nde görevli birisi üzerinden Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi çamaşırhanesinde birinin iç çamaşırlarını gönderip yıkatılması istediği iddiaları konuşulmaktaydı. Ardından Başhekimin çamaşırhane görevlisi H.K.’yı görevinden alıp başka bir birimde görevlendirmesi üzerine gazetemiz, hükümetin en başarılı olduğu alan sağlık alanında bu tür uygulamaların sebebini araştırarak peşine düştü.

444444-001.png

'Özrü Kabahatinden Büyük' Dedirtti
Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır’ın köşesinden gündeme getirdiği Ağız Sağlığı ve Diş Hastanesinde yaşanan iç çamaşırı yıkatma olayı ile ilgili İl Sağlık Müdürlüğü'nden gelen cevap haberi doğrular nitelikte olup yıkatılan çamaşırların İlkadım İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde çalışan madde bağımlısı psikolojik sorunlu bir personelin olduğu belirtildi. Ağız ve diş hastalıklarının tedavi edildiği bir hastanenin çamaşırhanesinde bu çamaşırların yıkanmasının ne kadar doğru olduğunu kamuoyunun takdirine sunarız. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum