Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

Cesur ve Güzel

 Büyük Samsunspor taraftarları öncelikle hepinizi saygı ile selamlıyor sonrada yazıma geçmek istiyorum.Geçen hafta kendi evimizde oynadığımız Orduspor maçında aldığımız 3 puandan sonra bu hafta deplasmanda oynadığımız Manisaspor maçı takımımız adına daha çok önem kazanmış ve oradan çıkaracağımız puan yada puanlarla önümüze daha iyi bakabilmemizi sağlayacaktı nitekimde maçın sonucunda da 1 puan alarak Samsun'a dönmemiz bizleri pek fazla sevindirmesede bir teselli vermişti sevgili Samsunsporlular.
 Manisaspor maçına maçtan bir gün önce görevine son verilen hocaların hocası dahi hoca! Viladimir Petkoviç'siz sahaya çıkan takımımızı bu önemli maça yardımcı hoca Burak Dilmen ile yardımcıları Kenan Yelek , Yunus Şenocak ve Kasım Çıkla hazırlamışlardı.Sahaya geçen hafta oynadıkları ve galip geldikleri 3-5-2 dizilişi ile çıkan takımımız nedense ilk yarıdaki hakemin başlama düdüğünden itibaren ilk devreyi tamamlayana kadar açıkça doğruyu söylemek gerekirse korkakça,ayağa pas yapamayan,rakibin üstüne gidemeyen kısacası yediğimiz golde de olduğu gibi Manisaspor'a teslim olmuş rakibine karşı boyun eğen şaşkınlık içindeki ne yaptığını bilmeyen küçük çocuklar gibiydiler.Hele hele yediğimiz ilk golde Hakan Arslan 'ın ne yaptığını yada ne yapmaya çalıştığını eminim benim gibi stad ile ekran başında izleyen taraftarlarımızda çözememişlerdi. İlerleyen dakikalarda skor 1-0 aleyhimizeyken sol taraftan yapılan ortada kalecimiz Ertuğrul'un mükemmel bir refleks ile topu son anda Manisaspor forvetinin tam golü atıp durumu 2-0'a getireceği anda başının üstünden tokatlaması ile rahat bir nefes almış ilk yarıyı da böylelikle tamamlamış bulunuyorduk.
 İkinci yarıya başladığımızda önce beraberliği sonrada galibiyeti düşünen takımımız ilk yarının aksine sahayı rakibine dar etmiş sağlı sollu ataklarla bunaltmaya başlamışken eyvah yine mi diyeceğimiz bir anda çok şükür ki tam bu esnada yani 83. dakikada beklediğimiz golü sağ taraftan oyuna girdikten sonra oyuna hareketlilik getiren Serdar Özkan'ın faul atışında ceza alanı içerisine ön direğe yapmış olduğu mükemmel ortasının sonucunda da Kemal' in kafa golüyle beraberliği sağlamıştık.Golden sonra ise oyunu Manisaspor ceza alanına yıkan takımımız 2. yarıdaki oynamış olduğu yazımın başlığında da belirttiğim gibi ''Cesur ve Güzel'' futbolunu eğer ki 90 dakikaya yayabilmiş olsaydı kaçırdığımız net pozisyonlarımızı da gole çevirebilseydik deplasmandan 3 puanla dönmemiz için hiç bir neden yoktu.
 Bu haftada bana ayrılan yerin sonuna geldiğim için yazıma son vermeden evvel deplasmanda alınan 1 puandan dolayı öncelikle tüm teknik ekip ile futbolcularımızı kutluyor haftasonu kendi sahamızda oynacağımız İBB maçında daha istekli ve arzulu olmalarının yanı sıra sahadan da 3 puanla ayrılmalarını temenni ederken son olarak başka bir konuya değinmek istiyorum.
 Petkoviç'in gönderilmesinden sonra arayış içinde olan takımımızda yeni teknik ekip için günlerdir basında çok önemli isimler öne çıkarken bu defa da aldığımız bir duyuma göre doğruluk payını bilemiyoruz Reha Kapsal ismi ön plana çıkmış. Şimdi sn. Başkan Kazım Yılmaz ile yönetim kuruluna seslenmek istiyorum sn. Başkan alacağınız her türlü karara tabiki saygı duyuyoruz sonuçta, bu kulübün başkanı sizsiniz fakat son yıllarda hiç bir başarısı olmayan birini yani sezon başı kendi memleketinde Karşıyakaspor'da görev alan bu yıl ise 100. yılında şampiyonluğu hedefleyen, takım içinde de tek yetkili olarak kendi isteğiyle takımı baştan aşağı değiştiren başarısız oluncada istifa eden birini takımımızın başına getirmeden önce sonradan pişman olmamanız için iyice düşünüp sadece sn. Sezgin'e değil futbolu çok iyi bilen yönetim içindeki ve dışındaki futbol adamlarınada danışıp onlarada güvenerek  fikir alışverişinde bulunmanızı dilerken herkesi Allaha emenet ediyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
 Not: Benim bu yazıyı yazmamdan 3 saat sonra son dakika internet haberlerinde Samsunsporumuzun başkanı sn. Kazım Yılmaz takımımızın yeni hacasının Mesut Bakkal olduğunu kendisiyle anlaşıldığını ve en geç cuma günü takımın başında olacağını sözlerine eklemiş camiamıza hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR