CERABLUS'UN BATISINDA BİR TANK VURULDU

CERABLUS'UN BATISINDA BİR TANK VURULDU
TSK: Cerablus'un batısında 1 tank vuruldu; 3 asker yaralandı
TSK tarafından yapılan açıklamada, "Devam etmekte olan Fırat kalkanı harekâtı esnasında Cerablus'un batısında teröristlerce atılan bir roket sonucu bir tankımız hafif hasar görmüş üç kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Yaralılar derhal hastaneye tahliye edilmiş olup tedavilerine başlanmıştır. Bölgede teröristlere karşı operasyonlar devam etmektedir" denildi.
Fırat Kalkanı harekatı kapsamında Cerablus'un batısında teröristlerce atılan bir roketin tanka isabet etti, 3 asker yaralandı. TSK'dan da konuya ilişkin yapılan açıklamada, saldırıda yaralanan askerlerin hastaneye sevk edildiği belirtilerek, "Devam etmekte olan Fırat Kalkanı harekâtı esnasında Cerablus batısında teröristlerce atılan bir roket sonucu bir tankımız hafif hasar görmüş, üç kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Yaralılar, derhal hastaneye tahliye edilmiş olup tedavilerine başlanmıştır. Bölgede teröristlere karşı operasyonlar devam etmektedir" denildi.

Fırat Kalkanı operasyonunda bugün Türk tankına yönelik yapılan saldırının, IŞİD'in etkin olduğu bölgeden gerçekleştirildiği belirtildi.

TSK: Cerablus batısında tanka roketle saldırı düzenleyen bir grup terörist kaçmak isterlerken araçları ile birlikte operasyonu yürüten birliklerimiz tarafından imha edilmişlerdir
 (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.