‘CENNET ANNELERİMİZİN AYAKLARI ALTINDADIR’

‘CENNET ANNELERİMİZİN AYAKLARI ALTINDADIR’
Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayan Başkan Edis, “Bir mertebe olan annelik makamının  sadece ailenin düzenini değil Türk toplumunun temelini ve vatanın bölünmez bütünlüğünü oluşturdu” dedi.

Büyük bir sorumluluk, fedakarlık, sevgi, şefkat ve merhametin timsali olan annelerin  herkesin en değerli varlığı olduğunu belirten Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis,"Cennet annelerimizin ayakları altındadır" diyebilen ve buna inanan bir ümmetin mensupları olarak, annelerimize daima saygı ve sevgi göstermeye önem vermeliyiz. Bu noktada hayatımızın en büyük parçası olan annelerimizin Anneler Günü’nü kutlarken onlara daima sevgi ve saygımızı hissettirmeli, emeklerinin boşa gitmediğini gösterirken çocuklarımıza da örnek olmalıyız" dedi.

‘MİNNET VE ŞÜKRAN DUYGULARIMI SUNUYORUM’
Karşılıksız emek ve inanılmaz özverileriyle bizleri dünyaya getiren ve en iyi biçimde yetişmemizi sağlayan annelerimizin bu zor, ancak kutsal görevlerini severek yerine getirdikleri belirten Başkan Edis,”Geleceği emanet edeceğimiz çocuklarımızın, dünya sorunlarına duyarlı, insan sevgisi ile dolu, barışı, dostluğu, kardeşliği özümsemiş bireyler olarak yetişmelerini sağlamak öncelikle annelerimizin sorumluluğundadır. Şüphesiz kadınlarımız çocuk değil, toplumu doğurur. Karşılıksız emek ve inanılmaz özverileriyle bizleri dünyaya getiren ve en iyi biçimde yetişmemizi sağlayan annelerimizin bu zor, ancak kutsal görevlerini severek yerine getirdikleri muhakkaktır. Hayatımızın her anında yanı başımızda olan, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz, ilk öğretmenimiz, hayat boyu yaşamımızdaki en büyük hazinemizdir”diye konuştu.

‘HAYATTAKİ EN İYİ YOL GÖSTERİCİMİZDİR’
Anneler Günü’nün yılın sadece bir günü değil her günü kutlanılması gerektiğini söyleyen. Başkan Edis,”Sevginin, sabrın ve merhametin timsali olan annelerimiz, en zor zamanlarda en çok fedakarlığı yapan insandır. "Cennet annelerin ayakları altındadır" hadisi de dinimizin annelere ne kadar değer verdiğini ortaya koymaktadır. Bizleri dünyaya getiren, bizler için her zorluğu, her sıkıntıyı göğüsleyen annelerimiz hayattaki en iyi yol göstericimizdir. Mutluluğumuzla mutlu olan, üzüntümüzde üzülen annelerimizin yüzünü güldürmek, onların gururlanacağı hayırlı evlatlar olmak boynumuzun borcudur. Bu duygu ve düşüncelerle, binbir emek ve özveriyle yetiştirdikleri evlatlarını vatan için toprağa veren şehit annelerimiz başta olmak üzere, karşılıksız sevginin tek örneği olan tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum"ifadelerini kullandı. 
Köksal Öner
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.