Çene Dolgusu İle Genç Görünüm: Doktor Yaprak Konakçı Anlatıyor!

Çene Dolgusu İle Genç Görünüm: Doktor Yaprak Konakçı Anlatıyor!
Yaş faktörünün ilerlemesi ile birlikte yüz bölgesinde en büyük hacim kaybı ve deforme yaşayan alanlardan biri de çenedir. Çenenin yapısındaki değişimler kişilerin ifadelerini değiştirebilmekte ve genç görünümü engelleyebilmektedir.

 

Yaş faktörünün ilerlemesi ile birlikte yüz bölgesinde en büyük hacim kaybı ve deforme yaşayan alanlardan biri de çenedir. Çenenin yapısındaki değişimler kişilerin ifadelerini değiştirebilmekte ve genç görünümü engelleyebilmektedir. Bu durumlarda tercih edilen yöntemlerden biri olan çene dolgusunu Medikal Estetik Hekim, Dr. Yaprak Konakçı’ya sorduk ve bu konu hakkında uzman hekimin bilgilerine başvurduk. Ataşehir’de bulunan Zen Poliklinik’te hizmet sağlayan Dr. Yaprak Konakçı, çene dolgusu hakkında bilinmeyenleri ve merak edilenleri sizler için anlatıyor.

Genç Bir Yüz Görünümü İçin Çene Çok Önemli

Yaşlanma ile beraber bir çok hastamız polikliniğimize başvuruyor ve daha genç bir görünüm istediklerini iletiyorlar. Genelde kimsenin aklına gelmeyen problemlerden biri olan çene deformasyonu için çene dolgusunu önerdiğimde çoğu hastanın şaşkın ifadeleri ile karşılaşıyorum. Çene yapısının değişmesi, yüz bölgesinde burun ve gözlerin uyumsuz bir boyutta görünmesine neden olabilmektedir. Genç bir görünüm ve kusursuz biz yüz ifadesine sahip olmak isteyen hastalarım için çene dolgusunu önermekteyim. Çene, yüz yapısını ve yüz ifadesini oluşturan en önemli bölgelerden biridir ve yüz bölgesi için uygun bir çene yapısı kişiyi daha genç görünmekle beraber yüz ifadesinin sağlamlaşmasını sağlamaktadır.

Hastalarımın Memnuniyeti İlk Hedefimdir

Zen Poliklinik içerisinde gerçekleştirdiğim çene dolgusu işlemlerdinde en çok önem verdiğim konulardan biri, yaptığım işlem sonrasında hastalarımın memnuniyetini kazanmaktır. Bu sebeple, hastaların istekleri dikkate alınarak yüz bölgesine en uygun şekilde çene dolgusunun yapılması gerekmektedir. Yüz bölgesine en uygun çene yapısının oluşturulması adına hastamızın fikir ve isteklerine önem vererek en doğal görünümde bir çene yapısı oluşturmaktayız. Bu sayede hasta memnuniyetini de kazanarak kişiye doğal ve genç bir yüz görünümü sağlamakla birlikte kusursuz bir yüz ifadesi de oluşturmaktayız.

Kısa Bir İşlem Sonrasında Şaşırtıcı Etkileri Yaratmaktadır

Çene dolgusunun yüz bölgesindeki önemli etkileri bilinmemektedir veya göz ardı edilmektedir. Yüz yapısına uyumlu bir çene şeklinin kişiye kazandırdığı genç görünüm hastalarım tarafından şaşkınlıkla karşılanıyor. Çene dolgusu işlemi için vücut içerisinde de bulunan enzimler ile oluşturulmuş dolgu maddesi kullanılarak enjeksiyonu gerçekleştirmekteyiz. Bu işlem için yaklaşık 30 dakika civarında bir zaman aralığı gerekmektedir. İşlemden hemen sonra şaşırtıcı etkiler kendini göstermektedir ve kişi yüz bölgesinde oluşan ifadeyi ve genç görünümü görebilmektedir. Üstelik cerrahi bir işlem olmadığı için hastalarım günlük hayatına kaldığı yerden istediği şekilde devam edebilmektedir. Çene dolgusu ile çene yapısında oluşturabildiğimiz değişimleri şu şekilde sıralayabilmekteyim:

  • Küçük yapıya sahip çenenin büyütülmesi,
  • İçe doğru yapısal deforme yaşayan çenenin dışarıya doğru çıkarılması,
  • Kısa yapıda bulunan çenenin uzatılması.

Bu sayede hastalarımın yüz şekline en uygun yapıda çene dolgusu işlemini gerçekleştirerek kusursuz sonuçlar yaratıyoruz. Güvenli dolgu maddeleri ile sizlere en uygun ve kusursuz sonuçları yaratabilmek için çalışmaktayım.

Çene Dolgusu En Çok Tercih Edilecek Yöntemlerden Biri Olma Yolunda

Kişilerin yüz hatlarında kusursuz bir görünümü elde etmesi için çene dolgusu en harika yöntemlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Yüz ifadesinden ve yüz şeklinden memnun olmayan kişilere çene dolgusunu rahatlıkla önerebilirim. Kısa sürede gerçekleşen ve tamamlanan çene dolgusu işlemi sonrasında anında etkiyi görebilmek mümkündür. Üstelik bu işlem sonrasında yan etki olarak sadece küçük morluklar oluşabilmektedir. Bu morluklar kolayca kapatılabilir ve çok kısa bir süre içerisinde tamamen kaybolabilir. Bu durum da kişilerin sosyal hayatlarında bir sıkıntı yaşamayacağının garantisini verebilmektedir. Zen Poliklinik bünyesinde gerçekleştirdiğim çene dolgusu işlemleri için randevu alarak ilk muayenenizi hemen gerçekleştirebilirsiniz.

 

 

Dr. Yaprak Konakçı

Medikal Estetik Hekimi

/tr/

(0216) 212 07 47

Facebook: @zenpoliklinik

Instagram: @zenpoliklinik

YouTube: ZenPoliklinik

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.