Cenaze konvoyunda feci kaza

Cenaze konvoyunda feci kaza
ADANA'dan Konya'ya cenaze götüren araç konvoyunda bir otomobil karşı yönden gelen TIR ile çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan 3 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişi de yaralandı.

Kaza, Pozantı İlçesi'ndeki E90 Karayolu'nda meydana geldi. vefat eden bir yakınlarının cenazesini defnetmek için Konya'nın Ereğli İlçesi'ne giden konvoyda bulunan emekli sigortacı Ahmet Can Özer'in yönetimindeki 01 BBL 06 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Davut Ataşlı'nın yönetimindeki 01 AHC 49 plakalı TIR ile çarpıştı. Kazada hurdaya dönen otomobilde bulunan Ahmet Can Özer, Sonay Uruk ve Ayşe Alıcı olay yerine yaşamını yitirirken, Emel Özen yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi. Ambulansla Pozantı Devlet Hastanesi'ne götürülen Emel Özer, burada yapılan ilk müdahalesinin ardından Adana'ya sevk edildi. Otomobilde sıkışan cesetler ise itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldıktan sonra Adana Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Konvoyda bulunanlar geldikleri kaza yerinde yakınlarının cesedini görünce göz yaşlarına boğuldu. TIR sürücüsü Davut Ataşlı'nın gözaltına alındığı kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.