ÇEMBER DARALIYOR

3. Lig 3. gurupta mücadele veren yeşil-beyazlı Çarşambaspor ligin ilk yarısın bitimine az bir zaman kala tabiri caizse cenber daralıyor. 

Kendi sahasında bir türlü maç kazanamıyan yeşil beyazlılar zor bir süreçden geçiyor kart cezalı ve sakat futbolcuların çoluğu takım üzerinde kötü sonuçlar yaratıyor.

Alt sıralardan kurtulmak için büyük bir mücadele veren yeşil beyazlı Çarşambaspor, bunda da pek başarılı olamıyorlar. Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan takımın antramanlarını hafta içi takip ederek takıma moral ve motavasyon aşalamak için büyük desfek veriyor. 

Ayrıca başarılı klüp başakanı Özkan Yıldırım ve as başkan Ersin Sandıkcı büyük emek sarfediyorlar..

Çarşambaspor teknik direktörü Ufuk Sarı takımın kazanabilmesi adına büyük efor sarfediyor..

Her geçen hafta Makas daralıyor buna hemen bir cözüm yolu bulunması ve takımın biran önce toparlanması gerekdiğine inanıyorum..

Bu kötü gidişe biran önce dur demak için yönetim acilen bir cözüm üretmesi gerekiyor efsane çarşambaspor eski günlerine biran önce dönerek başarılardan başarıya koşması gerekiyor. 

İçerde ve dışarda kazanarak biran önce alt sıralardan. Üst sıralara dğru tırmanışa geçmesini canı gönülden istiyenlerin başında geliyorum.

HER ŞEY BÜYÜK ÇARŞAMBASPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR